TEVECLUBOSOK! Ti nektek mi a véleményetek a játékról? Egyáltalán vannak még olyanok, akik játszottak már vele?
Én vagyok a kérdező, csak törölték a régi accountomat.
Továbbra is él még a tevém, és hát valóban eléggé elkeserítő az, amit ott látok, és érzékelek, hogy a gyermekkorom egyik legkedvesebb weboldala ennyire hanyatlik.
Nem értem, hogy a fejlesztő miért nem képes valami újat belerakni, néhány újdonságot amivel több embert odavonzana, pont mint régen...
Ezen már én is gondolkodtam. Egy pofás appot simán le lehetne fejleszteni. Kis befektetés, de nagy haszon. Mondjuk én eladnám az egészet egy hozzáértő csapatnak. Te mikor voltál fent? Én 2005-2011 között folyamatosan, majd 2017-től kezdődően ismét. Egyszer 2014-ben még felnéztem, akkor a mostanihoz képest nagyobb élet volt, működött a cset is például.
Ami nagyon kellene az oldalnak, az az, hogy működjön a cset, hirdesse magát, új design. Plusz mellé egy applikáció is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!