TEVECLUBOSOK! Ti nektek mi a véleményetek a játékról? Egyáltalán vannak még olyanok, akik játszottak már vele?
Belépek, tanítok, hetente etetek és itatok, mást nem csinálok a teveclubon.
10+ éves tevét azért csak nem hagyom már "megdögleni":)
Úhh, akkor nem vagyok egyedül :D
Mi a nevetek a játékban? :D
Nekem idén már 13 éves lesz a tevém. Emlékszem, a 2000-es évek közepén szinte mindenki csinált az osztályban, hát azóta szerintem már csak nekem van meg. :D
Elsősorban én nem játéknak mondanám, afféle közösségi oldalnak indult, mikor ez a kifejezés még nem a facebookot jelentette. Régen nagy élet volt, több százezer teve, fórumszobák, chat, na meg persze a 3D chat. xD Aztán szép lassan elcsendesedett az oldal, most már 30 000 alá csökkent a tevepopuláció, megszűntek a fórumok, 3D chat, nekem mondjuk valamiért a sima chat sem működik vagy öt éve, de állítólag ott sincs nagy élet.
Naponta-kétnaponta belépek, etetek, itatok, tanítok, néhanapján átfutom az üzenőfalas kiírásokat, kb. ennyi.
No meg az is tetszik benne, hogy kell némi kreativitás ahhoz, hogy egy normális adatlapot összehozzunk magunknak. Nem úgy megy, mint a facebookon, hogy minden profil kb. ugyanaz a dögunalom.
Szóval én maradok, remélem nem fog megszűnni, bár ha egy kicsit több élet lenne, azt azért nem bánnám!
Én 3 hónapja regisztráltam újra szintén nosztalgia miatt. Csalódott vagyok, hogy nincs olyan nagy élet mint régen. 2005-ben regisztráltam először és 2010-ig folyamatosan fenn voltam. Akkor még vagy 200 ezren voltunk, most 30 ezren, a chaten kb 20-25 ember van fent maximum, de ők mind ilyen "szerepesek" elég zárkózottak csak egymással dumálnak és akkor is csak játszanak.
timvik néven van fent a.tevém, ha akartok dobjatok egy levelet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!