Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért unok meg olyan gyorsan...

Miért unok meg olyan gyorsan minden játékot? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nem értem hogy miért unom meg a játékokat amik nagyon megtetszenek, de egy pár nap után abbahagyom.Talán azért van mert nem jó a gépem hozzá?Vagy azért mert nincs kivel játszanom?Az előbbit már tapasztaltam, és tudtam hogy amiatt untam meg egy játékot, viszont most elkezdtem játszani a LoL-al (League of Legends), és habár a gépem miatt nem tudom komolyan venni, és tudom hogy rettentő hosszú az út előttem hogy akár rankedezni is elkezdjek, és másszak fel a létrán egészen platináig vagy akár még diáig is, és annak ellenére hogy ez szinte lehetetlen számomra, én nem akarom megunni ezt a játékot is.. Miért unom a játékokat?Ez átlagos?Csak mert én azt tapasztalom hogy sokan éveket tudnak eltölteni játékokkal, de ez nálam még csak a minecrafttal sikerült, az meg csak azért volt, mert 10 éves fejjel ültem a gép előtt.. tudok ezellen tenni valamit? Vagy hogyan tudnám magamat motiválni? 14/f (nem mintha ez olyan lényeges lenne)

2017. márc. 20. 18:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Mennyit játszol egy nap?
2017. márc. 20. 20:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Gondoltál már arra, hogy szimplán nem érdekelnek annyira a játékok és ezáltal nem kötnek le? Mert velem is ugyanez van, egyedül az Overwatch-al tudok bármikor játszani, minden más játéknál egyszer belelépek, akkor kijátszom magam (1-2 órát) és többet semmi kedvem visszalépni. Kísérletezz több játékkal, hátha megtalálod azt amit nem unsz meg.
2017. márc. 20. 21:48
 3/10 anonim ***** válasza:
15%
Azért, mert a tested már a sportra és csajozásra akar átállni. Hagyd neki, sokkal jobban jársz!
2017. márc. 20. 21:49
 4/10 anonim ***** válasza:

Több oka is lehet.

Nem is élvezed igazán, nincs társaság, motiváció, a kuka gép elviszi a kedved hiszen nem poénból tervezik a látványt az emberek szemének, esetleg nem tudsz érvényesülni, játékban való infó hiánya, s igen a kommentelőnek igaza van csajozás stb téren, hiszen tini vagy. (öcsém 15-6évesen a kockulás mellett kidugta az orrát a tinik világába is)

De vannak olyanok, akiket csak fellángolnak a játékok, de nem a game világára hivatottak, mint hobbi.

Évekig játszottam egy mmo-n, most amióta bejött a B&S most pedig azon.

De mellette rajzolok, faragok ...alkotok.

Ha rendesen csak game van akkor 4-8órákat szánok rá, ha más alkotósdi van akkor kevesebbet.

De egyre kevesebb magyar van (több játékon is tapasztaltam), akik viszik is valamire s nem elmaradva tottyog low szinten.

Legtöbb csak chat-ben irogat, de közbe nem aktív, nuku logika, pedig sokszor adtunk nekik tippeket/tanácsokat párommal. Az aki megfogadta az gyorsan fel is jutott egy viszonylag jó szintre.

Sok magyart ismerek mostani játékon is amit játszok, de csak alig 6-7ember az aki rendesen tartja a tempót velem együtt :/ . Pedig jó lenne egy fix 24 ember a szintünkön.

Vegyes klánokba vagyunk eloszolva, hogy vigyük is valamire, főleg hogy jönnek a 24esek, amik összetettebbek.

Ha maga a game nem fog meg, akkor nincs esély az adott játékon motiválni magad, ha a többi dolog fog vissza azokon lehet változtatni.

120ezerből meg lehet már jó gépet összerakatni. (összeállítani s nem kész komplet gépet venni!) majd diák melóval megoldod, ha úgy adódik. Legtöbb magyar szülőnek nehéz dolga van.

Ha meg társaság/infó irogatni érdeklődni kell több helyen h x-y gamen merre vannak magyarok. De ha tudsz nyelvet, akkor mindenhol találsz helyet.

Miken játszottál? Mennyit?(óra/nap)

23-N

2017. márc. 21. 12:27
 5/10 anonim ***** válasza:

Én anno tiniként az irodai laptopomon 15 fps-sel játszottam a l4d2-vel ezer órán át, szóval a gép nem igazán lényeges. De amiben egyetértek, hogy egyedül nem az igazi. Jó persze van ott pár random ember, akikkel mondjuk többnyire vagy egy szót sem beszélsz, vagy 1 játék után soha nem látjátok egymást. Így kissé magányos és unalmas játszani. Amíg a párom 1 hétig távol volt én nem is igazán játszottam, mert egyszerűen nem volt hozzá kedvem. Pedig amúgy naponta 5 órát minimum játszok.

De az is meglehet, hogy egyszerűen nem kötnek le a játékok téged, nem mindenki szereti őket. Ha single player játékok sem kötnek le, akkor ez nem a hobbid, nem érdekelnek a játékok vagy csak egyszerűen egy casual vagy, akinek elég napi szinten 5 perc candy crush és elég is volt mára.

2017. márc. 21. 13:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Lehet a szükséges hardver hiánya, mert azért hosszú távon egy csozé géppel nem túl jó dolog lowon laggolva játszani. Bár anno a GTA III-at felső nézetből játszottam, laggal, de annyira rá voltam épülve a játékra, hogy nem érdekelt. Úgy hogy ha valaki nagyon rá van rugózva egy játékra, akkor nem fogja érdekelni, hogy mennyire laggol.

Aztán az is lehet, hogy nem vagy egy kockafej, tehát nem a videojáték lesz az életed, szabadidőd középpontja. Teljesen normális, ha valaki nem a videojátékok világában tölti a szabadidejét. Ez nem egy kötelező vagy elvárt dolog, nem egy társadalmi norma.

Nem mondanám, hogy a "felnőttem" effekt játszik nálad, mert 14 éves vagy. Én 30, és mostanában, vagy pár éve érzem, hogy igazából már nem fognak meg annyira a videojátékok. Jön egy nagy hév, hogy hú és ha, de fain, jön a Forza Horizon 3, vagy a Mass Effect Andromeda, de aztán leereszt a lufi. Max a régi klasszikusok, GTA, NFS széria az örök kedvenc, akárhány éves is leszek, kitörölhetetlen szép emlékek.

Mondjuk nekem lett feleségem meg gyerekem, úgy hogy nincs itt már annyi idő és keret a felhőtlen gémelésre, mint tiniként, vagy húszas éveim elején közepén.

Aztán az is lehet, hogy nem jó játékstílusban keresgélsz. Sok játék van, ami mély és hosszú történettel rendelkezik, sok csiribiri dolgot lehet csinálni a mellékszálakon, stb. Fallout 3, Skyrim, Mass Effect széria, Fable széria, stb. Ezek azért mégsem egy LoL, már elnézést attól, aki játszik vele. Lehet neked a történet alapú játékok jönnek be, ami jól leköti az embert.

De lehet az lenne a legjobb, ha elengednéd ezt a "megfelelést", vagy törekvést, hogy te játszani szeretnél, és meglátod, hogy merre visz az élet. Mert minél jobban akarsz valamit, annál jobban nincs. Ez az élet minden területére igaz lesz majd, minél jobban ragaszkodsz valamihez, vagy akarod, szorítod a kezeid közé, annál jobban kicsúszik. Néha kicsit háttérbe kell lépni, és hagyni, hogy hagy történjen az élet című teleregény.

2017. márc. 23. 15:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Gyere jatsz velemxd
2017. márc. 27. 03:46
 8/10 anonim válasza:
Nos, kedves kérdező velem ugyan ez a helyzet. Eddig akár egy single player játékba is több 100 órát bele tudtam ölni, de a multiplayer játékok mindig is jobban tetszettek. Kb 10 éves koromban (most 14 vagyok) 1 év alatt 2 haverommal 1200 órát beletóltunk egy játékba, miközben végig beszélgettünk skypeon. A helyzet mára annyiban változott, hogy ők kevesebbet játszanak és legtöbbször olyan játékokat amiket az én gépem nem bír el, ez azt eredményezi, hogy én is kezdem megunni a játékokat. Mostanában egyedül nem tudok többet kockulni 1 óránál, de haverokkal akár egy egész napot végig tudnék játszani...nem is számít hogy mit játszok vagy kivel, csak közben beszélgethessek valakivel. Ha gondolod írj privátba és játszhatunk amit gondolsz.
2017. ápr. 2. 15:53
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az összes kommentelőtől az értelmes hozzászólásokat! :)

Nekem a fantasy játékok jönnek be, de az erőteljes fantasy.

Nem tudom hogy ti értitek-e mire gondolok, de én úgy értem azt, hogy fantasy, hogy az olyan Gyűrűk Ura, Hobbit féle világ, környezet, különböző lényekkel, mint pl. az elfek, törpék, és még megannyi szerzettel, viszont gyönyörű tájakkal.Ilyen játékot még nem láttam, ami már úgy hasonlít, hogy a közelében van annak, mint amit elképzeltem.Az, hogy nem élvezem annyira a játékokat,azért lehet, mert nincs olyan gépem hozzá,nincs olyan, aki egy szinten van velem és együtt fejlődhetnék, szórakozhatnék vele(kommentelők között láttam olyat aki játszani akart,vele majd megpróbálok kapcsolatot teremteni, szóval ty),és mint pl. a LoL-ban, elvárják tőled, hogy jól teljesíts, ami nem mindig jön össze, a gép miatt is, meg mert néha csinálok butaságokat, és ilyenkor elkezd szidni a csapatom meg stb., de hát persze ez a LoL, és szerintem teljes mértékben jogos ez a lecsesszük a csapattársunkat dolog.De persze nem hagyom abba a LoL-t most egy ideig, vagy ha játszani nem is, akkor is követni fogom az ilyen csatornákat az interneten, és ha meglesznek hozzá a körülmények, újra elkezdem a játékot (még nem fejeztem be).Régebbi játékok, amikkel éveket töltöttem el:Minecraft,Team Fortress 2 <--- ugye ezek azok a tipikus játékok, amikkel a legtöbben játszanak 3-4 évet aztán "kinövik".És én nem azért játszom a játékokkal, mert ez mostanában "divatos", hanem mert egyszerűen halálra unom az életem, nem is nagyon szeretem a jelenlegi életformám, és próbálok valamit találni,hogy amikor jövök haza az iskolából ezt mondhassam:"Jajj dejó, gyorsan megyek haza, alig bírom ki, szeretnék már otthon lenni, hogy játszhassak azzal".

2017. ápr. 10. 19:32
 10/10 anonim ***** válasza:
"Azért, mert a tested már a sportra és csajozásra akar átállni. Hagyd neki, sokkal jobban jársz!" Nem ezt kérdezte te szaar...itt nem ebereket kell kritizálni akik inkább játszanának mint sportolnának, vannak ilyen emberek, csak mert te így látod jónak nem kell végére tegyed:"jobban jársz"-ot mert ez teljesen szubjektív.
2020. máj. 2. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!