Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lehet PC-n úgy videót venni...

Lehet PC-n úgy videót venni hogy nem a gépem képernyőjét veszi, hanem a tv-n játszott játékot veszi fel a felvevő. Ehezz kell valamilyen USB kábel? Gyorsan kéne

Figyelt kérdés
Kérlek szépen titeket olyan választ agyatok amiben benne van hogy hol vagy honnan lehet ilyet kapni ha kell hozzá USB kábel vagy valami... nem muszáj a pontos webhelyet!

2016. dec. 28. 14:09
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

Inkább a tanulmányaidra fordítanád ezt az energiát.

"Agyatok", mindjárt sírva fakadok.

2016. dec. 28. 14:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Igazad van.De én nem vagyok sz*r tanuló és most úgy gondoltam hogy téli szünet van!!! jó lenne,ha ezt pihenésre használnám,nem tanulásra.
2016. dec. 28. 14:23
 3/5 A kérdező kommentje:

És sajnálom hogy elírtam de gyorsan gépeltem...

miért te nem szoktál hibázni?? Nincs hibátlan ember!!

2016. dec. 28. 14:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezt majd nyögd be a bukott érettségid után a szüleidnek, csak el ne felejtsd rögzíteni az ábrázatukat az USB kábeleddel, valószínűleg felejthetetlen lesz!
2016. dec. 28. 14:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Kérlek a kérdésre válaszoljatok -,-
2016. dec. 28. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!