Lennének vevők mmorpg karikról (akár saját karakterről) mintázott figurákra szerintetek? Akár rendes vagy chibi formában.
Figyelt kérdés
2017. márc. 19. 23:23
1/5 anonim válasza:
Igényes munka túl sok idő, tehát sokba kerül, nem veszik meg.
Igénytelen munka meg nem túl kelendő.
Figurákról nekem ez a meglátásom. Dísznek jók maximum és nincsen rájuk akkora kereslet.
2/5 A kérdező kommentje:
Sok munka ha 100% ban a 0ról kezdi az ember, sablonokkal/negatívokkal 2-3 nap alatt megvan. Tisztában vagyok mi mennyi munka s hol hogyan lehet reeengeteg időt megspórolni.
De visszakanyarodok sima bjd-hez. Max arra a game ra "posztolok" ki munkákat ahol játszom.
2017. márc. 21. 11:52
3/5 anonim válasza:
Nagyon sok játék fanatikus van, rengeteg pénzt képesek beleölni játékokba és igen, minőségi figurákba is. Ha vannak akik egy nem saját karakterről készült figuráért képesek kiadni több száz dollárt, azok olyanok is vannak akik hasonló összegért sajátot vennének. De a piac elég kicsi, mert ezt nem lehet gyorsan megcsinálni és olyan áron adni hogy a tömegek számára is elérhető legyen és neked is megérje. A nagyon gazdag embereknek meg nem tudom hány százaléka gamer:D Igazából ennyi erővel akármilyen figurát vállalhatnál, családtagokról, háziállatokról, stb stb, így több ember lenne a célközönség, a dolgod viszont kb ugyanaz lenne.
4/5 anonim válasza:
Ezen kívül ott a szerzői jog kérdése: mivel azzal a játék kiadója rendelkezik, elég csúnyán megütheted a bokádat, ha pénzért árulod az ő szellemi tulajdonukat...
5/5 anonim válasza:
Ez egy létező dolog, szóval semmi újat nem kezdesz ezzel. Figurákat több száz euróért lehet venni, nagyobbakat 40cm fölött 500+ euróért árulnak. Van rá kereslet, de azért nem kapkodnak az emberek utánuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!