Lol. Counter-pickelésnél mennyire támaszkodhatok erre az oldalra? Mennyire hiteles?
Hát az oldal valós statisztikák alapján állítja fel a sorrendet, de ez lehet csalós.
Én mindig azt mondom, az jobban számít, hogy kivel tudsz, és kihez van épp kedved.
Btw egy idő után ha sokat játszasz, úgyis tudni fogod nagyjából, hogy ki ellen kit érdemes vinni.
Tudom az a fontos kivel tudsz játszani.
Bár a rankedet hagyni fogom a francba sszem.
Én csak fel húzom magam vele.
10\8 meccsen nem az én szintemen lévő ellenféllel küzdök a lanen.
counter pick túlnyomó részt nem sokat ér, mert a többség tud játszani 3-4 hőssel jó színvonalon és viszlát.
Vertem én már el Annie-val Yasuot, 4es szinten ki is ragelt mikor már 5-0ban álltam, szóval nem ér sokat.
Én azért néha szoktam támaszkodni rá, kicsit könnyebb lane-n nyerni, de azért az állandó hősök is jók.
Egyébként Annie-vel győzni Yasuo ellen pont nem egy jó példa, mivel anniet counterként használják
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!