Csabatron kérdése:
Egy szórakoztató MMORPG-t keresek. Valami ötlet?
Figyelt kérdés
Lényegében olyan MMORPG-t keresek ami a szokásostól éltérően valami újdonságot tud mutatni ami a játékmenetet illeti.
Amikkel játszottam: AION, Blade & Soul, Tera, Gulid Wars 2
2017. márc. 12. 09:08
2/4 anonim válasza:
WoW-nál jobbat úgyse találsz, ha meg nem akarsz érte fizetni ott a tauri.
3/4 A kérdező kommentje:
Az ESO annyi hogy fizetős és nincs keretem rá. A taurin mar játszottam és egy szint után mar nem fogott meg.
2017. márc. 12. 22:09
4/4 anonim válasza:
Az az igazság, hogy a wownál már igen is van jobb, mivel sokat az már nem tud fejlődni. Egyébként az összes mmorpg ugyan az, nagyon kevésnek van különböző játékstílusa, ezek a Guild Wars 2, Black Desert és a TESO, de kipróbálhatsz arpg-ket is, azok is nagyon jók szerintem, pl. path of exile (ingyenes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!