Mi ennek a játéknak a címe?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Lehetséges, hogy lehetetlen kérdezek most. Van egy számítógépes játék, amivel még gyerekkoromban játszottam. 2007-2008 környékén. Egy vámpíros játék, lehetett választani, hogy melyik szereplővel vagyok. Volt egy lány és egy fiú. Mivel mindig a lánnyal voltam, ezért csak annyira emlékszem, hogy a lánynak rózsaszín haja volt. (Emlékezeteim szerint persze). Amire még emlékszem, hogy egy kastélyban kellett harcolni (?!). Már mindenhogy utána kerestem, de a címére sajnos nem emlékszem, és sehogy sem tudok rábukkanni. Valakinek esetleg rémlik még ez a játék? Ha igen, akkor kérlek titeket osszátok meg velem a címét! Nagyon furdalja az oldalam a kíváncsiság, ugyanis nagyon szerettem azt a játékot! :)2017. márc. 10. 20:59
2/9 A kérdező kommentje:
Nem. :) Ez a játék nem volt ennyire kidolgozva karakterileg. Tehát mintha kis anime figurák lettek volna a játékban. Persze nem akarok hazudni, de ennyire kidolgozott nem volt a játék, mint a BloodRayne :D
2017. márc. 10. 21:10
3/9 anonim válasza:
hát nem tom akkor
Buffy, Castlevania, Vampire The: Masquerade
ezek jutottak még eszembe
4/9 A kérdező kommentje:
Hát, sajnos egyik sem az! :( Mindenesetre köszönöm! :)
2017. márc. 10. 21:17
6/9 anonim válasza:
Legacy of Kain vagy Blood Omen ?
7/9 anonim válasza:
Itt nézelődj hátha meg lesz.
8/9 A kérdező kommentje:
Nos, megmondom őszintén, lecsekkoltam az összeset, de egyik sem az. Kissé elakarja magát rejteni ez a játék... :D Mindenesetre köszönöm, hogy megpróbáltok segíteni! Még testvérem is beszállt a segítésbe, de sajnos ő sem emlékszik a címére.
2017. márc. 11. 15:31
9/9 anonim válasza:
Vampire: The Masquerade Bloodlines ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!