Mi lehet ennek a játéknak a neve?
Figyelt kérdés
Kerestem egy jóóó régi játékot amivel már több mint 10 éve játszottam de nem emlékszem a címére..Nem játszani szeretnék vele csak zavar hogy ne tudom a címét :D
Arra emlékszem belőle hogy a játék borítóján volt egy jegesmedve(asszem) és az 5. része volt a sorozatnak.
A játék valami olyasmi volt hogy macskáktól kellett megvédeni valamit úgy hogy elpöckölöd őket vagy mi.Volt valami különleges képesség is amivel hívhatsz elefántokat hogy egyszerre sok macskát elüldözz.
Tudom nem valami sok de remélem tudja valaki mi a címe aki esetleg anno gyerekkorában játszott vele :D
2017. márc. 4. 11:50
1/1 A kérdező kommentje:
Amúgy már meglett utána rögtön ha esetleg valaki egyszer valami érthetetlen okokból idetévedne ehhez a kérdéshez :D
2019. okt. 7. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!