Playstation 4 kezdőknek?
Ahogy látom most 80 ezer körül már lehet venni PS4-et és mivel egy erősebb PC 150 ezer körül van így inkább PS4-re gyűjtenék, de sose volt dolgom konzollal.
Szóval minden tanács, érdekesség, tipp érdekelne.
Steam, Origin meg ilyenek azon is kellenek?
Magyarítást vagy pl.: GTA-ba kocsikat, modokat ugyan úgy lehet tenni rájuk mint PC-n?
Egy alap PS4-en menni fognak a most kijövő játékok vagy azok már csak a frissített, erősített konzolokon fognak menni?
Playstation-nek külön storeja van, ahogy az xboxnak, wii-nek stb-nek.
Hasonló mint a steam, de itt nincs válogatás (legyen egy battle.net mellé, vagy origin, vagy uplay), egy van és kész csókolom.
Adott szérián belül minden játék megy, tehát amit a legelsőre adtak ki az ugyan úgy fog menni mint az 5 év múlva kiadott is.
A helyedben viszont PS4 Pro-ban gondolkoznék, annál végre megvan a 60fps 4k-ban (igaz kicsit kevésbé részletes a környezet, mint PC-nél, de ettől eltekintve így is szép).
Egyben nem értek veled egyet, az pedig a sokkal több exkluzív.
Életemben nem láttam még komolyabb stratégiai játékot PS-re, ahogy rengeteg RPG se jelent meg rá.
Az, hogy PC-nél nincs odaba*va a PC exkluzív nem jelenti azt, hogy nem csak PC-re jelent meg.
1. Caps lock off. Talán már elmúltál 8 éves.
2. Én a több exkluzívra mondtam, hogy nem így van, mert több játék jelenik meg csak PC-re, mint csak PS-re.
Ettől függetlenül jók a PS4 exkluzív játékai is, nincs vele semmi bajom. A Last of Us kifejezetten tetszett.
Fogalmazzunk inkább úgy, hogy jó exkluzív játékok jelennek meg PS4-re.
Horizon zero dawn
last of us
god of war
uncharted
killzone
gran turismo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!