Konzolokról kezdőknek?
Arra gondoltam játékra anyagilag jobban megérné egy, csak nem igazán tudok róluk sok konkrétat és egy gyors google keresés alapján nem találtam kezdőknek szóló cikkeket sem.
Playstation-re gondoltam, tehát főleg arra vonatkozóan érdekelne bármi tanács, hogy mire figyeljek, mit vegyek hozzá stb.
Amit tudok, gondolok, sejtek, hogy a konzolon elvileg akkor mindenképpen menni fog a játék nem fog rinyálni, hogy ilyen meg olyan driver kell, meg hogy ezt vagy azt a videokártyát nem szereti, nem kavar be a Windows stb.
Ilyenre gondoltam: Sony Playstation 4 SLIM konzol, 500 GB.
Gondolom ez a legalapabb. És akkor már az is érdekelne, hogy ugye most is jött, vagy jön valami felturbózott változat, de a játékok a régebbi PS4-eken is menni fognak, vagy szoktak olyat csinálni hogy valamelyik már csak az újabbon fog menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!