Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Linux Mint Debian, és a...

FeeroP kérdése:

Linux Mint Debian, és a Manjaroról mi a véleményetek? A tapasztalatotokra lennék kívácsi. Kezdőknek mennyire ajánlanátok?

Figyelt kérdés

#Linux Mint Debian
2013. nov. 21. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Linux Mint Debian egy manjar :-D
2013. nov. 21. 20:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Van a lmde, meg van a Manjaro. Azoknak a tapasztalatára lennék kíváncsi akik használják ezeket az op. rendszereket, és arra, hogy kezdőknek mennyire ajánlják.
2013. nov. 21. 21:02
 3/7 anonim válasza:
Nem tom mi az akkora külömbség az Ubuntu és a Mint között, de én Ubuntut használok nekem bevált.
2013. dec. 1. 16:21
 4/7 anonim ***** válasza:

#3 a GUI felület, és picit a háttér rendszer.

régi windows stílusba gondolkodnak, nem az érintőképernyősben mint az Ubu fejlesztői.

2013. dec. 1. 17:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök a kommenteknek, de nem a kérdésekre válaszoltatok.
2013. dec. 1. 18:28
 6/7 Csxeba ***** válasza:

LMDE-t nem ajánlom. Szerintem a sima Debian stable jobb :D Egyszerűen azért, mert LMDE által a rendszerbe vitt módosítások miatt még nem érné meg elhagyni egy Debian Stable-t az LMDE-ért. Nem tudom hogy mondjam :D A lényeg: ami bajod lesz Debianon, az a bajod lesz LMDE-n is és azáltal, hogy az LMDE elvégzi a maga kis módosításait a Debianon, csak rontja a stabilitást, márpedig mi másért tennél Debiant, ha nem a stabilitásért?

Manjaro Linux már más tészta. Az Arch ugyanis rolling release disztró és az egyetlen "hátránya" a KISS miatt a hülye TUI telepítés és konfigurálás, ami ki van küszöbölve a Manjaro által.

Tehát a Manjaro egy jó kis rolling release disztró.

A LMDE pedig egy nem túl jó stable disztró.

2013. dec. 3. 16:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez egy korrekt válasz. Közben feltettem a Manjarot, és tetszik.
2013. dec. 3. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!