Hogy lehet hogy SkyPvP-n valakiknek rengeteg de tényleg rengeteg mentője van?! (Mentő rúd)
Figyelt kérdés
Folyton látom a chatbe hogy írják hogy nekem 3x64 mentőm van nekem 50 db, vagy valakinek már olyat is láttam hogy valakinek 1500 db mentője volt!!! Honnan szereznek ilyen sok mentőt? Mert SENKINEK nincs olyan mákja hogy szinte minden nap mentőt nyisson a napi ládába!!!2017. márc. 4. 14:58
1/2 Tigris Balázs válasza:
Ha a chatra írják akkor lehet hogy csak kamu, de aáltalában venni szoták a mentőt
2/2 anonim válasza:
Valószínűleg kamu, ha meg nem akkor életképtelen 9 éves az összes, aki a számítógép előtt tölti minden szabad percét, ahelyett hogy a barátaival játszana kinnt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!