Transformiceban hogyan lehet rengeteg sajtot kapni anélkül, hogy, , simán játszanék vele''?
Kinéztem egy 7000 sajtos bundát, meg még néhány ,,kiegészítőt'', de ha Karácsonyig játszanék simán 0-24-ig, akkor sem lenne annyi pénzem, hogy azokat megvegyem.
Valami hack, vagy egyéb? Nyilván nem azért kérdezem, hogy olyan válaszok jöjjenek, hogy: ,,Hülye vagy, nem létezik olyan hack'' ,,Fizess rá'', mert akkor nem tenném fel ez a kérdést.
Előre is köszönöm!😊
Az online játékokat elég nehéz meghackelni, szinte lehetetlen. Mert minden a szerveren tárolódik és kb fel kéne törni a szervert ehhez.
Ráadásul ez nem egy olyan elterjedt játék, hogy ilyesmivel foglalkozzon bárki is.
Ráadásul, hogyha lebukik az ember, én már jártam így más online játékkal, akkor kitiltják.
"nem létezik olyan hack"
Pedig nem létezik. Attól, hogy neked ez nem tetszik és nem tudod elfogadni, még így marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!