Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet Transformiceban...

Hogy lehet Transformiceban ezt csinálni? (Lent)

Figyelt kérdés
Szoktam látni, hogy pl.: vanegy magas fal, és simán ugrálva felmásznak rá. Hogy? Én mindig lepottyanok.:D

2016. febr. 11. 18:48
 1/5 Tfmfan6969 válasza:
100%
Elmagyarázni nehéz, én mikor keztem a játékot akkor egy "próbb" haverom mutatta, hogy hogyan is kell, de nem értettem és 1-1 és fél hónap után már rájöttem, hogy hogyan is kell. De egyébként w és a vagy d betűvel kell vagy a nyilakkal és egy kis gyakorlással menni fog, sok sikert! :)
2016. márc. 1. 13:19
 2/5 anonim válasza:

Szia! Én már 48-as szintű vagyok és még most is néha néha leesek! Ez az úgynevezett wj-s.

Hidd el ráfogsz majd jönni (nekem is sikerült csak nem tökéletesen mert csak 1 kézzel megy a falra mászás és "elvileg" 2 kézzel kéne...de mindegy)

Sajnálom de ezt leírni nem tudom, túl komplikált:D

2016. jún. 24. 21:13
 3/5 anonim válasza:
én 65-ös vagyok, és mindenki úgy csinálja, ahogy tudja. Egy kézzel, két kézzel... Most a bal kezet gyakorolom xD ( a többi már jól megy :P XD)
2017. jan. 13. 22:23
 4/5 anonim ***** válasza:

103 as szintű vagyok néha még én is leesek, ha úgy van a map hogy nem tudok jól ugrani a falra.

Egyébként meg próbálj ráugrani és ha érzed hogy hozzátapadtál a falhoz akkor fordulj meg.

2019. aug. 28. 04:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem már nem kell azon gondolkodnom hogyan csináljam, reflexből jön.
2019. aug. 28. 04:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!