Hogy lehet Transformiceban ezt csinálni? (Lent)
Figyelt kérdés
Szoktam látni, hogy pl.: vanegy magas fal, és simán ugrálva felmásznak rá. Hogy? Én mindig lepottyanok.:D2016. febr. 11. 18:48
1/5 Tfmfan6969 válasza:
Elmagyarázni nehéz, én mikor keztem a játékot akkor egy "próbb" haverom mutatta, hogy hogyan is kell, de nem értettem és 1-1 és fél hónap után már rájöttem, hogy hogyan is kell. De egyébként w és a vagy d betűvel kell vagy a nyilakkal és egy kis gyakorlással menni fog, sok sikert! :)
2/5 anonim válasza:
Szia! Én már 48-as szintű vagyok és még most is néha néha leesek! Ez az úgynevezett wj-s.
Hidd el ráfogsz majd jönni (nekem is sikerült csak nem tökéletesen mert csak 1 kézzel megy a falra mászás és "elvileg" 2 kézzel kéne...de mindegy)
Sajnálom de ezt leírni nem tudom, túl komplikált:D
3/5 anonim válasza:
én 65-ös vagyok, és mindenki úgy csinálja, ahogy tudja. Egy kézzel, két kézzel... Most a bal kezet gyakorolom xD ( a többi már jól megy :P XD)
4/5 anonim válasza:
103 as szintű vagyok néha még én is leesek, ha úgy van a map hogy nem tudok jól ugrani a falra.
Egyébként meg próbálj ráugrani és ha érzed hogy hozzátapadtál a falhoz akkor fordulj meg.
5/5 anonim válasza:
Nekem már nem kell azon gondolkodnom hogyan csináljam, reflexből jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!