Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hova tűnt a PKR?

KneZkid kérdése:

Hova tűnt a PKR?

Figyelt kérdés

Szerintem már lassan egy éve, hogy nem lehetséges itthon a PKR.com oldalon letöltött játékkal játszani.

Sajnos RealMoney-m is volt a dologban és az összegyűjtött pontokból a kis karakteremet is eléggé felöltöztettem.

Nem is ez zavar igazán mert csak pár dollárról beszélünk de hogy lehet az hogy sehol nem találok semmi leírást se semmi vele kapcsolatos dolgot hogy mi hogy miért. Tud erről valaki valami infót ?

+ azért szerettem nagyon mert mindig volt Freeroll ami arról szól ugyebár hogy ingyen nevezéssel kb 1000-1500 indulóból ha eléred kb a 15. helyet már Real money-t fizet és hozzá teszem szinte óránként voltak ilyen versenyek.Más poker oldalakon pl PokerStars/Fulltilt ... sehol nincs ilyen lehetőség.Sehol nincs Freeroll miért van ez ?

2017. febr. 28. 18:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!