GTA 5 ben hova tünt a kocsim? (többi lent)
Figyelt kérdés
Story módban vettem egy garázst és egy kocsit. Szépen megis érkezett elmentem feltuningolni aztán othagytam valahol. Járkáltam egy kicsit Trevollrl majd vissza váltottam Michaelre (vele vettem a kocsit és a garázst) de az ujjonan vett kocsim se a ház garázsába se a vett garázsban nincsen mit csináljak?:((2016. márc. 28. 14:58
1/4 anonim válasza:
A térképen látsz egy fehér autó ikont? Ha igen, akkor lefoglalták és ott 250 dollárért ki tudod váltani az elvesztett autókat. Ha nincs ott akkor elveszett, jobb vigyázni az egyedi kocsikra, nem célszerű magára hagyni őket, hacsak nem kerestél pár milliárd dollárt a tőzsdén. :D
2/4 A kérdező kommentje:
Szia. Igen van ki is váltottam az autómat, de olyankor mivan hogyha vízbe estem vele megint megjelent egy fehér autó ikon odamentem de nem az enyémet adta hanem mást?
2016. márc. 28. 15:29
3/4 anonim válasza:
Ha vízbe esel, vagy felrobban akkor megsemmisült, tehát elveszett örökre! (Persze ha a single módot vesszük, mert ugye Online-ban van biztosítás.)
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2016. márc. 28. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!