Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Assetto Corsaban hogyan lehet...

Assetto Corsaban hogyan lehet billentyűzettel driftelni?

Figyelt kérdés
Akárhova állitom a segédeleteket, ha mindent kikapcsolok, akkor is "visszafogja" a gázt a játék hogy ne tudjanak elpörögni a kerekek. De csak bill-el, kormánynál nem. Valakinek valami ötlet? Sajnos a kormányt nem tudom használni, jó lenne ha működne billentyűzettel.
2017. febr. 18. 12:24
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Az AC egy szimulátor, tehát minimum kontroller, de inkább kormány kell hozzá. Billentyűzettel semmire sem mész vele.
2017. febr. 18. 22:50
 2/6 A kérdező kommentje:
A kérdés nem ez volt. Van g27-em, csak az asztalomra perpill nem tudom rögziteni.... ps3 controllerem is van, de az meg nem tetszik neki.... Ezért szeretnék billentyűzettel játszani. De köszönöm a válaszod. bár haszna semmi....
2017. febr. 18. 23:57
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
#2: Szeretnél billentyűzettel játszani, de NEM FOGSZ, mert ez nem az a játék! Kész.
2017. febr. 19. 00:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Minden játék játszható billentyűzettel. amig nem volt kormányom LFS-t is billentyűzettel toltam.
2017. febr. 19. 07:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Microsoft Flight Simulator X-et is lehet billentyűzettel meg egérrel játszani, csak közben kockákat sz@rsz a szenvedéstől. Elhiszem, hogy egy szintre fel lehet húzni a billentyű + szimulátor kombót, csak egy szint után nem lesz több. Ekkor lépne be a képbe a kormány vagy a joystick. Játszottam én is LFS-t kormánnyal meg billentyűzettel, és van különbség a kettő között, a kormány javára természetesen.

Ha így van megírva a játék, hogy minden segédlet kikapcsolásának ellenére is visszafog, akkor ez van.

2017. márc. 11. 00:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem ilyen volt. Régebben is drifteltem benne funbol bill-el. Akkor nem csinálta csak régóta most vettem elő a játékot újra. Azóta volt gép váltás is. Kormánnyal fogok majd, de még nincs helyem használni a kormányt.
2017. márc. 15. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!