Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mad Max kontrollerrel, vagy...

Mad Max kontrollerrel, vagy billentyűzettel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én ezen is dilemmázok, igen. :D

Alapvetően a billentyűzetet preferálnám, de ott nincs "séta" gomb, amit nagyon rühellek a játékokban (fél méterért is rohangálni, borzasztóan hülyén néz ki. Vagy ha valakit épp követek aki lassan sétál, az elé mindig oda kell rohanni, megállni, futni, megállni, futni, stb.. mi a rákért kell kiherélni a PC-s irányítást?)

Ti mivel játszottátok? Ahogy láttam, kontrollerrel valami extrém kényelmetlen lehet egyszerre forgatni a kamerát és lőni.

2016. ápr. 24. 10:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen
2016. ápr. 24. 10:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Én ugyan PC-s vagyok de fps-eken és stratégia játékokon kívül mindent kontrollerrel játszok. Nekem kényelmesebb a kontroller, nem kell minden irányba nyúlkálnom hogy elérjek valamit. Az meg nem értem, miért kényelmetlen egyszerre kamerát forgatni + lőni. A Jobb joystick-al forgatod a kamerát, ehhez a hüvelykujjad kell, a lövésnél meg a triggert ahhoz meg a mutató ujjad.
2016. ápr. 24. 11:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Xbox 360 controlleren a piros gomb a lövès vagy a kèzifèk, ekkor le kell venni a jobb kezem az analógról. Meg elèg kènyelmetlen lehet az analóggal fordulni autós csata közben, meg cèlozni, a warner meg lusta billentyűzetre nagyon kemèny munkával átportolni egy rohadt sètagombot
2016. ápr. 24. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!