Mi lehet a gond?
A laptomomon ( [link] szaggat az internet, és minden aminek ahhoz van köze. kezdve itt a böngészőtől a Wot-ig. Még a youtube 1080p-n megy addig a wikipedia/facebook/instagram nem akar betölteni csak nagyon lassan. sokszor kiírja h az internetkapcsolattal van a gond.
Wot min grafikán szaggat néha.
Driver booster 4.3 vel minden illesztőprogi fel van téve. Mi lehet a gond?
UTP kábellel próbáltad már?
Eddig jó volt vagy most ilyen csak?
Egyéb eszközön hogy megy a wi-fi?
Router-t, modemet resetelted már?
UTP kábelt sajnos nem tudom kipróbálni mert azon a helyen ahol vagyok nincs rá mód sajnos. UTP kábellel amúgy otthon is elő szokott fordulni néha
Változó. eddig is volt ilyen de nem eddig tartó
Egy haverom ugyan ezen a wifin van és neki pöpecül működik max grafikán a wot
Router-t, modemet resetelni megintcsak nem áll módomban sajnos de mivel generátorról megy az áram és 2 generátor van így naponta 2X van resetelve autómatikusan amikor átkapcsol a rendszer mert nincs átfedés és elmegy az áram
kábelem van. csak sajnos lehetőségem nincs használni mert ez munkahelyi router és el van zárva.
Azt mondják hogy azért lassú mert sokan vagyunk rajta de ami a vicces h mindenkinek aki használja szupin megy csak nekem játszik :D
Most ellenőriztem még 1X. lecsekkoltattam a lenovo weboldalán is a drivereket mindenből a legfrissebb van fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!