Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi lehet a gond?

B~Way kérdése:

Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

A laptomomon ( [link] szaggat az internet, és minden aminek ahhoz van köze. kezdve itt a böngészőtől a Wot-ig. Még a youtube 1080p-n megy addig a wikipedia/facebook/instagram nem akar betölteni csak nagyon lassan. sokszor kiírja h az internetkapcsolattal van a gond.

Wot min grafikán szaggat néha.

Driver booster 4.3 vel minden illesztőprogi fel van téve. Mi lehet a gond?

2017. febr. 14. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:

UTP kábellel próbáltad már?

Eddig jó volt vagy most ilyen csak?

Egyéb eszközön hogy megy a wi-fi?

Router-t, modemet resetelted már?

2017. febr. 14. 21:44
 2/4 A kérdező kommentje:

UTP kábelt sajnos nem tudom kipróbálni mert azon a helyen ahol vagyok nincs rá mód sajnos. UTP kábellel amúgy otthon is elő szokott fordulni néha

Változó. eddig is volt ilyen de nem eddig tartó

Egy haverom ugyan ezen a wifin van és neki pöpecül működik max grafikán a wot

Router-t, modemet resetelni megintcsak nem áll módomban sajnos de mivel generátorról megy az áram és 2 generátor van így naponta 2X van resetelve autómatikusan amikor átkapcsol a rendszer mert nincs átfedés és elmegy az áram

2017. febr. 14. 21:51
 3/4 anonim válasza:
Vegyél egy UTP patch kábelt, ne crosst, 2500ft 30m. (cat5/cat5e)
2017. febr. 16. 16:40
 4/4 A kérdező kommentje:

kábelem van. csak sajnos lehetőségem nincs használni mert ez munkahelyi router és el van zárva.

Azt mondják hogy azért lassú mert sokan vagyunk rajta de ami a vicces h mindenkinek aki használja szupin megy csak nekem játszik :D

Most ellenőriztem még 1X. lecsekkoltattam a lenovo weboldalán is a drivereket mindenből a legfrissebb van fent.

2017. febr. 16. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!