A számítógéppel van a baj (ami 11-12 éves, és volt már vele gond) vagy a sims játékkal?
Figyelt kérdés
A The Sims 3 játékom játék közben folyton kilép. Kb.10 percet játszok vele (amiből 5 perc vagy több a betöltés) Folyamatosan mentegetek, ami kb 3 perc és alig tudok játszani. Máskor akkor csinálta ezt ha sokat játszottam vele és a gép túl melegedett2016. dec. 25. 13:11
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Egy 11-12 éves gép már nagyon öreg, nem szokatlan tőle, hogy az elöregedő alkatrészek miatt egyre többet hibázik. Ki lehet takarítani, meg lehet próbálni szoftveresen rendbe tenni, akár teljesen újratelepíteni az OS-t, de ha semmi nem ad tartós megoldást, akkor bele kell törődni, hogy ez is fogyóeszköz, néha cserélni kell.
3/6 Clay Morrow válasza:
Nálam a Sims 3 Seasons kiegészítővel akadnak gondok, 3 óra után befagyott és oda minden fejlődésem. Utána olvastam és elég egy instabil játék, plusz nálad a régi gép is rátesz egy lapáttal.
4/6 anonim válasza:
Azért a játék sem annyira hú de új, ha azt nézzük, hogy 2009-es. Jövőre lesz 8 éves a játék, egy 8 éves játékhoz képest a 11-12 éves gép nem olyan öreg.
5/6 anonim válasza:
Nem, amire céloztam, hogy attól függetlenül öreg. Kifáradnak a kondenzátorok, elöregednek a félvezetők. Mindennek van egy élettartama, egy számítógépben pedig az alaplapnak szokása először elkezdeni haldokolni, főleg a VRM és a South Bridge miatt.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem nagyon értek a gépekhez, de a a gépen az alapjáték és 3 kiegészítő eredeti, a többit torrentről töltötték le nekem megbízhatóvoldalakról!
2016. dec. 25. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!