Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit csináljak a Borderlandssal...

Mit csináljak a Borderlandssal, hogy fel tudjam tenni?

Figyelt kérdés

régen letöltöttem, Vistan simán felment, játszottam is vele jó sokat. felraktam egy Win7-t, megint berakom az isot Daemon Toolsba és mikor elinditom, kidob egy nagyon rövid időre egy olyan parancssor ablakot, amiben ki van írva h "Program too big to fit in memory" (persze meg kellett nyitnom vagy százszor h el tudjam olvasni, olyan gyorsan bezárja). azóta csak procit és videokártyát cseréltem, ram maradt a 2GB, szóval nem értem mi a baj.

azt hiszem h RELOADED verziot töltöttem, mivel még az iso is rld-blns. ezek a fájlok vannak az isoban:

Borderlands.dat.001

Borderlands.dat.002

Borderlands.dat.003

Borderlands.dat.004

Borderlands.exe (ez lenne ugye a szar amivel felteszi)

icon.ico

autorun.inf

+ a crack mappa

tehát működnie kéne. probáltam már h vista vagy xp kompatibilisbe teszem az .exe-t de nem jo =/

2010. máj. 8. 13:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Vedd meg.
2010. máj. 13. 17:48
 2/6 A kérdező kommentje:
aha tudod én nem adok ki olyanért pénzt amiért még pluszban is fizetni kell h megkapjam a letölthető szarokat. tudom h mostanság ez a nagy trend és stb, de ha már megveszem a játékot, akkor ne kelljen már fizetnem még hogy minden funkcióját kihasználhassam... vagy ha mégis, akkor sem 2000-2500Ft-t. 500FT-ért még teljesen oké lenne... remélem megérted...
2010. máj. 13. 18:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem értem meg, egyszerű tolvajnak tartalak.
2010. máj. 13. 21:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Halkan megsúgom hogy NEM KELL megvenni a DLC-ket csak megveheted ha akarod. Egyáltalán nem kötelező. Amúgy én is utálom a DLC-ket de van amikor ingyenesek és jó cuccok vannak bennük

Most nyilván lepontozol úgyhogy hajrá

2010. dec. 27. 22:37
 5/6 A kérdező kommentje:

nem pontoztalak le, sőt, felpontoztalak. azóta már arra is rájöttem hogy eredetiben kellenek a játékok, főleg hogy egy PS3 tulaja lettem. a DLC-k. nem kell megvenni őket de számomra zavaró dolog hogy van valami ami miatt nem teljes a játékom. mindegy. most hogy ~1500Ft volt Steamen a Killing Floor, megvettem. és 210forint egy karakter pack, arra sem sajnáltam a pénzt, elvégre semmiség. ilyen áron természetes hogy szívesen fizetek érte. de mikor tényleg egy egyszerűbb dologért (pl 2-3 plusz fegyver) ezreket kérnek el, azt nagyon nem szeretem. mert szerintem minden játékosnak joga van arra hogy kipróbálja azt ami a játékához tartozik.

A Borderlandsos problémámat megoldottam, leszedtem egy másik verziót. De szerintem többé nem döntök letöltés mellett, ha csak nem azért akarom, hogy megtudjam hogy megéri-e a pénzét (elvégre olyan játékért nem éri meg fizetni, ami nem tetszik).

2010. dec. 28. 01:22
 6/6 anonim válasza:

A kérdező kommentjét nem lehet pontozni, de az utolsónak jár egy felpontozás :)

Mi nemrég vettük meg a DLC-ket akciósan csomagban Steamen, és nagyon megérték a pénzüket. Sok-sok óra plusz játékidőt adnak. Teljes kis story sok fő és mellékküldetéssel, új ellenfelekkel, új fegyverekkel, új pályákkal.

KF-hez az első karaktercsomagatot még mi is megvettük - na annak viszont tényleg semmi értelme :P Majd ha teszenk bele női karaktert :)

2011. aug. 30. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!