Mit csináljak a Borderlandssal, hogy fel tudjam tenni?
régen letöltöttem, Vistan simán felment, játszottam is vele jó sokat. felraktam egy Win7-t, megint berakom az isot Daemon Toolsba és mikor elinditom, kidob egy nagyon rövid időre egy olyan parancssor ablakot, amiben ki van írva h "Program too big to fit in memory" (persze meg kellett nyitnom vagy százszor h el tudjam olvasni, olyan gyorsan bezárja). azóta csak procit és videokártyát cseréltem, ram maradt a 2GB, szóval nem értem mi a baj.
azt hiszem h RELOADED verziot töltöttem, mivel még az iso is rld-blns. ezek a fájlok vannak az isoban:
Borderlands.dat.001
Borderlands.dat.002
Borderlands.dat.003
Borderlands.dat.004
Borderlands.exe (ez lenne ugye a szar amivel felteszi)
icon.ico
autorun.inf
+ a crack mappa
tehát működnie kéne. probáltam már h vista vagy xp kompatibilisbe teszem az .exe-t de nem jo =/
Halkan megsúgom hogy NEM KELL megvenni a DLC-ket csak megveheted ha akarod. Egyáltalán nem kötelező. Amúgy én is utálom a DLC-ket de van amikor ingyenesek és jó cuccok vannak bennük
Most nyilván lepontozol úgyhogy hajrá
nem pontoztalak le, sőt, felpontoztalak. azóta már arra is rájöttem hogy eredetiben kellenek a játékok, főleg hogy egy PS3 tulaja lettem. a DLC-k. nem kell megvenni őket de számomra zavaró dolog hogy van valami ami miatt nem teljes a játékom. mindegy. most hogy ~1500Ft volt Steamen a Killing Floor, megvettem. és 210forint egy karakter pack, arra sem sajnáltam a pénzt, elvégre semmiség. ilyen áron természetes hogy szívesen fizetek érte. de mikor tényleg egy egyszerűbb dologért (pl 2-3 plusz fegyver) ezreket kérnek el, azt nagyon nem szeretem. mert szerintem minden játékosnak joga van arra hogy kipróbálja azt ami a játékához tartozik.
A Borderlandsos problémámat megoldottam, leszedtem egy másik verziót. De szerintem többé nem döntök letöltés mellett, ha csak nem azért akarom, hogy megtudjam hogy megéri-e a pénzét (elvégre olyan játékért nem éri meg fizetni, ami nem tetszik).
A kérdező kommentjét nem lehet pontozni, de az utolsónak jár egy felpontozás :)
Mi nemrég vettük meg a DLC-ket akciósan csomagban Steamen, és nagyon megérték a pénzüket. Sok-sok óra plusz játékidőt adnak. Teljes kis story sok fő és mellékküldetéssel, új ellenfelekkel, új fegyverekkel, új pályákkal.
KF-hez az első karaktercsomagatot még mi is megvettük - na annak viszont tényleg semmi értelme :P Majd ha teszenk bele női karaktert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!