Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PC vagy konzol?

GTANiko kérdése:

PC vagy konzol?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkodok azon hogy eladjam az xboxom (one) de nem tudom hogy megérné-e eladni, mert a PC drágább. De ha megvárnám az XBOX Porject Scorpiot lehet olcsóbban járnék?

#PC #Xbox #konzol #Gaming #Xbox One #Project Scorpio
2017. febr. 8. 17:54
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
65%

Azt vedd figyelembe, hogy az eddigi játékaidat nem tudod használni. Újat kell venned.

Az szinte biztos, hogy olcsóbban jössz ki, ha konzolt választod.

Egy jó PC összeállítása drága, viszont minimálisan olcsóbban összességében a játékok + nincs előfizetés (de nem nem kompenzálja az árat)

Aki azt mondja, hogy engem lever kontrollerrel egy FPS játékban: azt helyben ideültetem magam mellé egy kontrollerrel a kezében célzássegítőt kikapcsolva és mehetünk egy meccset, de én egérrel :) Persze lehet k. jól kezelni egy kontrollert, de átlagban az egeresek fölényben vannak. Nem hiába nincs platform crossos megoldás (1-2-ről tudok, de nem működött a dolog) Alapból, ha megnézünk egy youtube videót is láthatjuk, hogy más, aki kontrollerrel vagy aki egérrel játszik (pl kontroller esetében gyakori a mozgással kompenzálás)

Én kimondom: mindig is PC párti voltam. Hogy miért?

Nyitott, bármit és tényleg bármit csinálhatok rajta. Ha játékot van kedvem modolni, akkor modolok. Ha egy házi szervert létrehozni, azon haverokkal hülyülni? Gond nélkül megvalósítható. Ahogy akár egy magyarítás is. De emellett lazán tudok használni akár egy premiere pro-t, vagy blendert. Arról nem is beszélve, hogy minden játékot max grafikán élvezhetek.

A konzolban persze megvan a zárt rendszer haszna, mint pl a kevés hacker; de engem ezzel őrületbe lehet kergetni. Ahogy a Mac vagy akár az IOS esetében is. Valahogy túl zártnak, korlátozottnak érzem magam és ez zavar. Tényleg több játék is van, amiket modokkal játszok, vagy barátaim szintúgy PC-n vannak... így értelmetlen választásnak tűnne egy konzol beszerzése.

Azt mondom, hogy mérlegeld. Megvan mind2 platformnak az előnye, és hátránya. Valamilyen szinten ember függő: ki? hogy? mire? használja. Nálam valahogy a konzol alkalmatlan sok játékra, főleg ahol modolok.

Ezt inkább neked kell eldöntened, hogy neked melyik éri meg jobban. Azért pénztárca függő is elég szépen :/

2017. febr. 9. 00:07
 12/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Az igaz hogy már nagyon régóta van egy pcm csak azzal az a baj, hogy szrúl visz minden játékot(pl. World of Tanks minimum grafikán 10-15fps). Mivel xboxon úgy érzem, hogy a játékok elég egyszerűek és elég értelmetlenek, így inkább Fifát játszok. Szinte minden barátomnak egy nagyon jó pcje van(amin cs go znak, de nekem az se megy) így lehet jobb lenne ha arra váltanék(+nm kell fizetni multira). A hackerek engem sose zavartak se játékokban se egyébben(pedig xboxon is vannak). Mindenképpen pcn szebb a grafika(tehát ég és föld) a konzolokhoz képest... ezzel semmi baj nincs, de pl. a GTA xboxon laggol mint a k**va élet(bemegyek a városba kb. 10 fps). Más szempontból pcre ha kontrollert akarok nem muszály ps4 vagy xbox kontrollert, lehet venni olcsóbb (igaz gyengébb) kontrollert is. Az xboxot azért választottam, mert azt hittem olcsóbb de mikor kiderült hogy új tv is kell meg a játékok drágábbak meg liveot kell vegyek... hát akkor már megbántam
2017. febr. 9. 07:42
 13/46 anonim ***** válasza:
Ps 4.:)nézz meg egy videót,"best playstation 4 games" címmel.vagy nézz bele a Horizon zero Dawn-ba.sztm ott minden eldől.;)
2017. febr. 9. 08:59
 14/46 A kérdező kommentje:
De engem nem érdekelnek az exkluziv játékok
2017. febr. 9. 10:40
 15/46 anonim ***** válasza:
Akkor minek irtad hogy xboxra gagyik vannak?milyen játékok érdekelnek?ha nem az exclusivak?minden mindegy,csak "jó nézzenki", igaz?miféle játékos vagy te ha ugy istenigzából semmi sem érdekel?casual?mert hogy nem hc gamer vagy az biztos,akkor meg vegyél super nintendot,ott is ugrál neked a mario.
2017. febr. 9. 11:00
 16/46 anonim ***** válasza:
Épeszű játékos a játékok miatt vesz gépet.
2017. febr. 9. 11:03
 17/46 anonim ***** válasza:
Fifa,call of duty meg ilyen tucat szrok mennek mindegyiken.tökmindegy mit veszel.vegyél pct.:)vagy konzolt..nem mindegy,ha ugyan azokat tolod?:)
2017. febr. 9. 11:08
 18/46 anonim ***** válasza:
Pc:starcraft,wow,heroes és hasonlók..konzol:Killzone,Last of us,Wipeout,Gran turismo..
2017. febr. 9. 11:33
 19/46 A kérdező kommentje:
Engem nem az érdekel hogy hogy néz ki, hanem az hogy legalább ne laggoljon (pl. GTA még 30fps is alig megy)
2017. febr. 9. 15:29
 20/46 A kérdező kommentje:
xboxon vagy ps en
2017. febr. 9. 15:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!