PC vagy konzol?
Azt vedd figyelembe, hogy az eddigi játékaidat nem tudod használni. Újat kell venned.
Az szinte biztos, hogy olcsóbban jössz ki, ha konzolt választod.
Egy jó PC összeállítása drága, viszont minimálisan olcsóbban összességében a játékok + nincs előfizetés (de nem nem kompenzálja az árat)
Aki azt mondja, hogy engem lever kontrollerrel egy FPS játékban: azt helyben ideültetem magam mellé egy kontrollerrel a kezében célzássegítőt kikapcsolva és mehetünk egy meccset, de én egérrel :) Persze lehet k. jól kezelni egy kontrollert, de átlagban az egeresek fölényben vannak. Nem hiába nincs platform crossos megoldás (1-2-ről tudok, de nem működött a dolog) Alapból, ha megnézünk egy youtube videót is láthatjuk, hogy más, aki kontrollerrel vagy aki egérrel játszik (pl kontroller esetében gyakori a mozgással kompenzálás)
Én kimondom: mindig is PC párti voltam. Hogy miért?
Nyitott, bármit és tényleg bármit csinálhatok rajta. Ha játékot van kedvem modolni, akkor modolok. Ha egy házi szervert létrehozni, azon haverokkal hülyülni? Gond nélkül megvalósítható. Ahogy akár egy magyarítás is. De emellett lazán tudok használni akár egy premiere pro-t, vagy blendert. Arról nem is beszélve, hogy minden játékot max grafikán élvezhetek.
A konzolban persze megvan a zárt rendszer haszna, mint pl a kevés hacker; de engem ezzel őrületbe lehet kergetni. Ahogy a Mac vagy akár az IOS esetében is. Valahogy túl zártnak, korlátozottnak érzem magam és ez zavar. Tényleg több játék is van, amiket modokkal játszok, vagy barátaim szintúgy PC-n vannak... így értelmetlen választásnak tűnne egy konzol beszerzése.
Azt mondom, hogy mérlegeld. Megvan mind2 platformnak az előnye, és hátránya. Valamilyen szinten ember függő: ki? hogy? mire? használja. Nálam valahogy a konzol alkalmatlan sok játékra, főleg ahol modolok.
Ezt inkább neked kell eldöntened, hogy neked melyik éri meg jobban. Azért pénztárca függő is elég szépen :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!