Xbox 360 gta online segitség sürgős?!?
Figyelt kérdés
Nagy nehezen aktiváltam a liveot tehát van net a konzolon. Belépek a gta 5 be. Sztori módot betölti én megnyomom a start gombot és rálapozom az online gombra. Nyomok egy a betű és kiirja hogy signing into xbox live... Ezután:your profile does not have the correct permissions to access Xbox Live functionality ezt irja ki. Segitsetek létszi. Bocsi a fogalmazásért.2017. febr. 2. 18:52
1/9 anonim válasza:
Van aktív Xbox Live Gold előfizetésed?
2/9 A kérdező kommentje:
1 hónapos gold live om van amit kaptam az xbox hoz.
2017. febr. 2. 19:23
3/9 A kérdező kommentje:
Már bepötyögtem a kódot mégis minden játéknál ezt irja ki. your profile does not have the correct permissions to access Xbox Live functionality mit tegyek.
2017. febr. 2. 19:27
4/9 anonim válasza:
Gyerekprofilod van? Az olyan amit egy rendes teljes jogú (szülő) profil csinálhat. Le lehet tiltani benne az online játékot meg mindent.
Ha nem akkor még az lehet a probléma, hogy amikor profilt csináltál akkor túl alacsony életkort adtál meg. Pl ha 14 éves vagy és egy 18as játékkal akarsz játszani mint a GTAV akkor lehet, hogy alapból nem fogja engedni sajna.
5/9 A kérdező kommentje:
Erre direkt figyeltem szóval....
2017. febr. 4. 11:47
7/9 A kérdező kommentje:
Nem.
2017. febr. 4. 18:24
8/9 anonim válasza:
Szia!CrowdedKing vagyok,1038-as szinttel rendelkezem a gta online világában.
Ennek az oka az,hogy már lejárt az xbox gold tagságot,azaz már 1 hónappal ezelőtt aktiváltad.
9/9 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem is ugyenezt írja ki! Amikor lejárt az egy éves, feltöltöttem egy 2 napost,de nem enged GTa-zni és Fifázni sem online.
Ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!