ETS 2-ben miért nem jelenik meg a gyors fuvar? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval, megvettem az ETS 2-t (Euro Truck Simulator) és regisztráltam is online meg minden talán 1 fuvart le is nyomtam vagy még azt se és most belépek nem adja be a gyors fuvarokat és az "Indítás" menüpont is kilőve mert nincs kamion. Bankba se tudok belépni. Valakinek valami ötlet?2017. febr. 8. 16:36
1/2 anonim válasza:
Használsz MOD-okat? Mert ha igen akkor lehet valamelyik MOD a hibás, mert már velem is volt ilyen.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem használok módot. Tegnap jobban bele ástam magamat ebbe a témába és több helyen azt olvastam van valami BUG. Kikel törölni az adott játékbeli profilt és csinálni kell egy újat és kamionozni kell addig amíg nem veszel kamiont és utána lehet rá csatlakozni online profillal. És bevált!
Azért köszi a segítséget! :)
2017. febr. 9. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!