Gamer szék? Tudtok ajánlani valamit?
Ugyanakkora penzkidobas mint peldaul a gamer egerpad.
Egy sima irodai szek megteszi, hasznaltan fillerekert lehet kapni. Ilyenen sem szakadt le a hatam, pedig akar napi 10 orakat is ultem rajta.
"Egy sima irodai szek megteszi, hasznaltan fillerekert lehet kapni."
A sima irodai szék, amit fillérekért kapni, annyit is ér. Irodai székből is, amit tényleg megéri megvenni, gamer szék árban van.
Bemész egy bútor boltba, beülsz az összes neked tetsző székbe, és amelyikben úgy érzed, hogy nem szakad le a hátad, támasztja a derekad, az lesz a te gamer széked 20-30 ezer Ft között.
Mert amúgy a gamer székek eléggé izmos áron vannak, én ki nem adnék egy gurulós széknél 20-30-nál többet. Mert amennyit elkérnek egy gamer székért, abból te már bőrfotelt veszel.
Én pl 90ért vettem fotelt, jobb mint bármilyen gurulós kiskolbász, támaszt, hátra lehet dőlni benne stb.
30-ért érdemes minőségibb irodai széket nézni, ha nagyon kell akkor lehet gurulós is, de én pl munkahelyen fix 4 lábast használok semmi baj nincs vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!