Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gamer szék? Tudtok ajánlani...

Gamer szék? Tudtok ajánlani valamit?

Figyelt kérdés
Olyan gamer székre lenne szükségem, ami pl. egy egész estés játékra/lanra is jó, itt arra gondolok hogy ne szakadjon le a hátam, tamassza a nyakamat, derekamat. 20-30 ezer forint kozött lehet ilyet talalni? Tapasztalatokra is szükségem lenne, nektek mi vált be, melyik márkát nem erdemes megvenni stb. Köszi előre is!

2017. jan. 30. 12:16
 1/7 anonim ***** válasza:
25%

Ugyanakkora penzkidobas mint peldaul a gamer egerpad.

Egy sima irodai szek megteszi, hasznaltan fillerekert lehet kapni. Ilyenen sem szakadt le a hatam, pedig akar napi 10 orakat is ultem rajta.

2017. jan. 30. 13:08
 2/7 anonim ***** válasza:
59%
Ilyen összegért nem kapsz gamer széket. Meg vehetsz te gamer széket, ugyanúgy ,,le fog szakadni" a hátad. Ott szerintem nem a szék a ludas.
2017. jan. 30. 13:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"Egy sima irodai szek megteszi, hasznaltan fillerekert lehet kapni."

A sima irodai szék, amit fillérekért kapni, annyit is ér. Irodai székből is, amit tényleg megéri megvenni, gamer szék árban van.

2017. jan. 30. 14:01
 4/7 A kérdező kommentje:
A lényeg a lényeg, ennyi pénzért nem kapok, koszi
2017. jan. 30. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Bemész egy bútor boltba, beülsz az összes neked tetsző székbe, és amelyikben úgy érzed, hogy nem szakad le a hátad, támasztja a derekad, az lesz a te gamer széked 20-30 ezer Ft között.

Mert amúgy a gamer székek eléggé izmos áron vannak, én ki nem adnék egy gurulós széknél 20-30-nál többet. Mert amennyit elkérnek egy gamer székért, abból te már bőrfotelt veszel.

2017. jan. 30. 15:50
 6/7 A kérdező kommentje:
rendben, köszi! :)
2017. jan. 30. 21:45
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én pl 90ért vettem fotelt, jobb mint bármilyen gurulós kiskolbász, támaszt, hátra lehet dőlni benne stb.

30-ért érdemes minőségibb irodai széket nézni, ha nagyon kell akkor lehet gurulós is, de én pl munkahelyen fix 4 lábast használok semmi baj nincs vele.

2017. jan. 31. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!