Kényelmes irodai széket keresek, tudtok ajánlani ilyet?
Napi 8-10 órát dolgozok a gép előtt ülve itthonról, 195 centi magas vagyok, ezért nehéz megfelelő irodai/főnöki széket találnom.
Fontos, hogy ne legyen masszív deréktámasza, és fejtámasza sem. Tehát egy legfeljebb nagyon enyhe deréktámasz után a szék háttámlája legyen egyenes. Ezek lehet másnak jó dolgok, de mivel a legtöbbet 160-170 centis embereknek tervezik, ezért eddig majdnem minden ilyen szék kényelmetlen volt számomra 1 nap után.
Miért, gondolod azon nem vagyok már túl, hogy vagy 50 széket kipróbáltam (Jysk, Kika, Praktiker, Baumax)? Sőt, 4-et kipróbáltam munka közben is, és kellett 1 munkanap, hogy kiderüljön, nem jó. Viszont olyan széket, amit leírtam, nem találok, mert mindegyik baromi ergonomikus akar lenni, ezért aztán aki magasabb az átlagnál, annak kínszenvedés ülnie benne, mert minden máshol van, mint kellene lennie.
Pont ezért tettem fel a kérdést, mert hátha valaki tud ajánlani széket, nyilván ez nem azt jelenti, hogy akkor vaktában megrendelném, hanem ki is próbálnám előtte.
Anno volt egy ilyen, amelyik bevált, csak azóta már tönkrement, anno Praktikerben vettem, de már sehol nem találom (a képet nem én töltöttem fel, valaki régebben hirdetett ugyanilyet):
Elvileg ez nagyon hasonló:
Csak az anyaghasználat és az árkategória nem stimmel, tehát ugyanaz nem lehet. Kipróbálni viszont azért nem tudom, mert nem találtam olyan üzletet, ahol ki lehet próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!