Miért van fps laggom cs:go-ban?
Sok mindentől lehet. Nekem is jóval kevesebb az FPS-em, mint volt mondjuk 1-2 évvel ezelőtt. A gépem egyébként közben semmit nem változott, viszont a Windows 10-et én is lefrissítettem. Illetve hasonlóan úgy érzem hogy minden egyes frissítés csak ront a helyzeten.
A drasztikus csökkenésnek az oka azonban szerintem nem az operációs rendszer, habár Windows 7 alatt nekem is tökéletes volt a CS:GO, a többi játék ugyanúgy, valami meg még jobban is fut Windows 10-en. Csak a csével kell szenvedni. Én azt vettem észre hogy az új frissítések hatására mintha kis mértékben, de nőne a játék gépigénye. Ahhoz hogy jól fusson a CS:GO nélkülözhetetlen a jó processzor, és a kellő mennyiségű RAM (min. 4GB). A játék alapjában véve is az Intel processzorokra van optimalizálva, így AMD-s processzorok esetén természetes egy kisebbfajta visszaesés. Sajnos ezt el kell fogadni. Némi FPS-t nyerhetsz azzal ha helyesen beállítod a videókártyád driverét, leállítod a processzor és ramzabáló háttéralkalmazásokat, elvégzel pár config beállítást, valamint lejjebb veszed a grafikát. Rengeteg FPS Boost videó van fent YouTube-on, próbáld ki őket ha gondolod, de túl nagy javulásra ne számíts, nekem semmit sem segítettek, viszont valaki állítja hogy csodát tett vele. Talán egy próbát megér.
Egyébként ha csak 60 FPS-ed volt korábban is, akkor célszerűbb lenne beújítanod egy jobb gépbe ha a CS:GO-val szeretnél játszani a továbbiakban is, mert ez valszeg csak rosszabb lesz a jövőben. Nekem egyébként 180-200 FPS --> 120-140-re, ez így még éppen nem annyira zavaró, de azért csöppet engem is idegesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!