Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pokémon fanmade jatekok PCre?

Pokémon fanmade jatekok PCre?

Figyelt kérdés
Tudnatok mondani? Amibe multi is van?

2017. jan. 27. 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Én még nem jutottam el odáig, hogy ki is próbáljam, de jókat hallottam róla, esetleg nézz rá. :)

2017. jan. 27. 19:20
 2/5 Krisipoke ***** válasza:
Az egyetlen jó válasz a Pokémon Showdown, ami a játékok harcát szimulálja. :)
2017. jan. 27. 20:50
 3/5 A kérdező kommentje:

#1 Ra fogok nezni amint van idom. :)

#2 Ismerem, szoktam tolni csak bena vagyok benne :c

Egyebkent akit erdekel talaltam egy jot, a neve Pokémon Revolution Online

2017. jan. 28. 13:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok, közben feltelepítettem én is azt a játékot. Nekem nagyon bejön :D Nem tudom játszottál-e a régi nintendós Pokémonokkal, teljesen olyan csak más világban, kb minden pokémont begyűjthetsz, van ennek is története, és lehet online is harcolni, csak az még kicsit kezdetleges, mert folyamatosan fejlesztgetik. Lehet trade-elni is. Nekem nagyon bejön eddig. :D
2017. jan. 28. 22:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Pokemon Uranium, Pokemon Prism. Ezek ilyen fanmade Gameboyos játékok. Annyi, hogy hivatalos oldalról már nem tudod leszedni, mert a Nintendo jogászai elég erősen rájuk szálltak, de elég könnyen megtalálhatóak az interneten.
2017. jan. 30. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!