Pokémon Sun/Moon - QR kód?
Sziasztok
Azt tudom a QR-szkennerről, hogy ha beszkennelek 10 pokémont, akkor rábukkanhatok egy olyanra, amelyik nincs is benne az Alola pokédexben (például Cyndaquil)
De azt írják, hogy segít kitölteni a pokédexet. Hogyan? Be tudok vele szkennelni shiny pokémonokat is, azokat is így shinyként fogom megtalálni?
És ha pl. egy Slowking-et szeretnék (ugye macerás fejleszteni) akkor abban is tud segíteni?
Nem, interneten megkeresheted az összes kódot és azokat szkennelheted. Ha összegyűjtöttél 100 pontot, akkor használhatod az island scan-t egyszer, ami minden nap, minden szigeten másik pokemonhoz vezet. Ezeket egyszer elkaphatod, de nincs benne a pokedexben, csak egyszerűen meg lesz.
A scan csak azt mutatja, hogy a bizonyos pokemon hol fogható el, ha nincs benne a játékban, csak fejleszteni lehet, akkor scan után sem fogod tudni elkapni.
Úgy segít kitölteni a Pokédexet, hogy ha olyat szkennelsz be, ami benne van a Pokédexben alapvetően, de te még nem találkoztál vele, akkor úgy jelzi, mintha találkoztál volna, szóval megnézheted például, hogy hogy néz ki, vagy hol lehet elfogni.
Ha shiny Pokémont szkennelsz be, akkor az is olyan, mintha találkoztál volna vele, vagyis a Pokédexben meg tudod nézni a shiny formáját is (miután elkaptad a Pokémonnak akár a sima verzióját is). Viszont ha olyan Pokémonnak olvasod be a shiny verzióját, amivel még nem találkoztál, akkor azt fogja az alapnak venni, amikor megnézed a Pokédexben, így nekem is csak zöld Chansey-m volt benne, egészen amíg nem szereztem meg egy simát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!