Egy játékot keresek, mi lehet a neve?
Figyelt kérdés
Még az első gépemen játszottam vele. Mariohoz hasonló platform mászkálós ügyességi játék volt csak egy pingvin volt benne a főhős. Őt kellett irányítani érméket gyűjteni mindig más pályán játszódott ilyen szellemek démonok voltak benne akikkel ha ütköztünk meghaltunk. Biztos nem "hivatalos" kiadású volt hanem egy freeware vagy sharware program és talán az Origo szoftverbázisról szedtem le vagy 12 éve. Beírtam keresőbe kulcsszavakat de nem találtam meg. Esetleg ötlet? valaki játszott ezzel vagy hasonlóval?2017. jan. 26. 22:43
1/7 anonim válasza:
nekem erről a Penguin Land ugrott be, bár abban nem voltak érmék ha jól emlékszem
2/7 A kérdező kommentje:
nem az de azért köszi. végigböngésztem Origo szoftverbázist de nem találtam meg.
2017. jan. 26. 23:44
3/7 anonim válasza:
Tuti hogy a Super Tux :D keress rá :)
4/7 A kérdező kommentje:
nem az :/ még a thor.hu-n nézek majd szét annyi tuti hogy 2004-2005 előtti és nem jelent meg dobozos formában
2017. jan. 27. 00:28
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
ettől kisebb volt a pingvin a grafikája pedig retro stílusú ilyen pixeles és nem havas pályákon játszódott hanem ilyen mesebeli helyeken hogy kastély stb.
2017. jan. 27. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!