Star Wars-os játékot keresek?
Figyelt kérdés
Egy régi Star Wars-os játékról van szó, nem sok mindenre emlékszem, de arra igen, hogy nagyon szerettem és nagyon szeretném újra megtalálni. A játék pc-n futott. Ha jól emlékszem, az elején Anakinnal voltunk és egy ilyen tárgyaló terembe kezdődött a játék, aztán rögtön droidokkal kellett küzdeni. Folyamatosan lehetett tovább jutni a pályákra, volt olyan pálya ahol egy erődbe kellett behatolni, illetve egy palotába, ahol meg kellett menteni a királynőt, de a vízi világ mélyére is le kellett menni és szintén kijutni. Különböző fegyverek voltak benne, amelyeket lehetett csaló kóddal kombinálni. A csalódkódokkal lehetett karaktert váltani, lehettél a pilóta, aki verekedni tudott vagy egy csaj akinek sokkolója volt. Volt olyan küldetés, hogy egy városban voltál, ahol előtte egy sivatagon kellett átjutni. Régi játékról van szó, nagyon hálás lennék, ha valaki ráismerne és a nevét letudná nekem írni! :)2017. jan. 6. 21:00
1/6 anonim válasza:
Jedi Knight: Jedi Academy
Jedi Knight II: Jedi Outcast
esetleg ezek?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos egyik sem az.
2017. jan. 6. 21:17
3/6 Gugu Gabor válasza:
SW Episode 1?
4/6 anonim válasza:
Star Wars Episode I: The Phantom Menace Video Game esetleg?
5/6 anonim válasza:
Ez tito a Phantom Menace lesz, nekem van olyan szerencsém hogy ott csücsül az eredeti lemezes verzió a polcomon. :D
6/6 anonim válasza:
Ez a Baljós Árnyak játékváltozata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!