Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Stalker clear sky hogyan kell...

Stalker clear sky hogyan kell Trainer nelkül God mode?

Figyelt kérdés
2017. jan. 26. 00:42
 1/9 Amarok Tonrar ***** válasza:
Cheat Engine, vagy az arra alkalmas programmal kitömöríted a játék fájljait, így át tudod írni az egyik .cfg-ben a sérülések mértékét.
2017. jan. 26. 01:11
 2/9 A kérdező kommentje:

Enine úgy tudom h csak pénzt lehet csinálni.. de az örök életet azt nem hinném h azzal is lehet..

Nállam a Trainer nem működik, egyik sem! Ki ír valami hibát.

(XRay Engine: A crash has been detectived BugTrap.

This is X-Ray engine v1.5 crash reporting dient. ......stb

2017. jan. 26. 01:15
 3/9 Amarok Tonrar ***** válasza:
Rosszul tudod, csak meg kell keresni a megfelelőt. A játék verziószámához igazítsd.
2017. jan. 26. 01:18
 4/9 Amarok Tonrar ***** válasza:
2017. jan. 26. 01:19
 5/9 A kérdező kommentje:
ahan ahan, így már érdekes a téma.. letőltöttem és hogyan tovább? nem igazán értek ehez a progihoz. :(
2017. jan. 26. 01:21
 6/9 Amarok Tonrar ***** válasza:
Cheat Engine (Table) elindít, játék elindít, alt+tab, engineben jobb felül select a process to open, játék futó .exe-je kijelöl, aztán működnek a táblázat opciói, ha a verziószám stimmel.
2017. jan. 26. 02:07
 7/9 A kérdező kommentje:

Meg csinalom ahogy leirtad, de semmi!

Valami mas otlet?

2017. jan. 28. 17:41
 8/9 Amarok Tonrar ***** válasza:
Pedig működik, ha a megfelelő verziót használod. Azt meg csak te látod. De ahogy írtam az elején: "vagy az arra alkalmas programmal kitömöríted a játék fájljait, így át tudod írni az egyik .cfg-ben a sérülések mértékét." Az említett programot maximum 5 perc google kereséssel, angol nyelvű leírással könnyedén megtalálod. Amikor én szórakoztam a játékkal, még nem ismertem a Cheat Engine-t, ezért volt a kitömörítősdi (működött).
2017. jan. 28. 20:44
 9/9 A kérdező kommentje:

Most meg sikerült minden, de viszont ki ad egy hibaüzenetett!!

Elindítom a játékot, be is adja a menüt! Rá megyek a legutolsó mentésre, tőlti tőlti utána meg ki dob és be ad egy ilyen hiba üzenetet!

" Xray Engine"

A crash has been detected BugTrap

This is X-Ray Engine v1.5 crash reporting cilent. To help the development process, please Submit Many thanks in advanced and sorry for the inconvenience.

xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "C:\Program Files (x86)\Deep Silver\S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky\bin\xrCore.dll" at 0023:0052B8A4, xrDebug::backend()+164 byte(s)

2017. jan. 30. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!