Grand theft auto V miért szaggat időközönként?
miért droppol időnként a játék?
előbb a konfigom.
asrock h170 pro4s alaplap
intel core i5 6600
2x4gb hyper x fury 2133mhz ram
gigabyte windforce gtx 1060 6gb VGA
egy 450w-os chieftech táp
toshiba 1tb 7200 rpm 32mb HDD
és még egy alap dvd író olvasó.
na már most használtam alap beállításokkal akkor meg van az az 50 fps amire ő magát belövi az nem baj szép az. viszont időközönként főleg ha a városban száguldozok eszméletlen droppokat művel.
próbálkoztam úgy is, hogy csak a texture-ákat hagytam very highon minden más normal élsimítás full kikapcsolva úgy is csinálja. texture-ák le high-ra még mindig csinálja... gtx 950 volt elötte ott minden normalon volt és fix 60 fps megvolt.
youtube videók alapján viszont a legnagyobb droppnak ilyen beállítások mellet ami a very high max 40 fps-re kéne lemennie. mi az amit még igényel, hogy ne szaggason be?
a 40 fps nem zavarna azt nem látom meg csak ha nézem az fps számlálót. viszont mikor megfagy a kép és fokozatosan kezd el újra mozogni az már brutal szaggatás..
megoldottam :D
shutter lag volt
https://www.youtube.com/watch?v=IMBUtCHq9Xg
most már csak a sima átlag droppok vannak amivel eggyütt lehet élni beállítás kérdése :P
Eredeti? Mert némely kópiák tudnak okozni anomáliákat. Állítólag az "újratöltve" kiadás a legstabilabb.
Nekem eredetiben van meg, és semmi ilyesmit nem tapasztalok. Pedig valamivel gyengébb a gépem, és nagy átlagban közepes beállításokkal játszom, de valami high-on van. A város az meg ilyen, több árnyék, több effekt, több modell, több textura. Pláne éjjel.
ha ennek ellenére is beszaggat a játék nem shutter lag hanem drop jelenség van akkor akinek nincs 8gb-nál több ramja az kapcsolja ki az nvidia shadow playt meghálálja. most fix 60 fps-em van úgy, hogy az advenced graphics-hoz nem nyúltam. msaa x2+ nvidia physx reflection msaa x8 stb
alap benchmarknak ne hidjetek nagyon in-game jobb beállogatni a sok restart ellenére is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!