Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Grand theft auto V miért...

Grand theft auto V miért szaggat időközönként?

Figyelt kérdés

miért droppol időnként a játék?

előbb a konfigom.

asrock h170 pro4s alaplap

intel core i5 6600

2x4gb hyper x fury 2133mhz ram

gigabyte windforce gtx 1060 6gb VGA

egy 450w-os chieftech táp

toshiba 1tb 7200 rpm 32mb HDD

és még egy alap dvd író olvasó.

na már most használtam alap beállításokkal akkor meg van az az 50 fps amire ő magát belövi az nem baj szép az. viszont időközönként főleg ha a városban száguldozok eszméletlen droppokat művel.

próbálkoztam úgy is, hogy csak a texture-ákat hagytam very highon minden más normal élsimítás full kikapcsolva úgy is csinálja. texture-ák le high-ra még mindig csinálja... gtx 950 volt elötte ott minden normalon volt és fix 60 fps megvolt.

youtube videók alapján viszont a legnagyobb droppnak ilyen beállítások mellet ami a very high max 40 fps-re kéne lemennie. mi az amit még igényel, hogy ne szaggason be?

a 40 fps nem zavarna azt nem látom meg csak ha nézem az fps számlálót. viszont mikor megfagy a kép és fokozatosan kezd el újra mozogni az már brutal szaggatás..

2017. jan. 25. 19:49
 1/5 A kérdező kommentje:

megoldottam :D

shutter lag volt

https://www.youtube.com/watch?v=IMBUtCHq9Xg

most már csak a sima átlag droppok vannak amivel eggyütt lehet élni beállítás kérdése :P

2017. jan. 26. 11:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Eredeti? Mert némely kópiák tudnak okozni anomáliákat. Állítólag az "újratöltve" kiadás a legstabilabb.

Nekem eredetiben van meg, és semmi ilyesmit nem tapasztalok. Pedig valamivel gyengébb a gépem, és nagy átlagban közepes beállításokkal játszom, de valami high-on van. A város az meg ilyen, több árnyék, több effekt, több modell, több textura. Pláne éjjel.

2017. jan. 26. 11:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Természetesen eredeti :) ps3-on volt csak warez de az a korszak elmúlt. Lényeg az, hogy a fenti beállítások megoldották. És igen ami idegesítő, hogy nem mindenkinek van ez. Viszont egyedül se vagyok mert youtube-on egy másik 1060-as kollega is járr így. Éa persze csak a gta-val
2017. jan. 27. 09:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Írni majd megtanulok nem néztem a végét bocsi xd
2017. jan. 27. 09:35
 5/5 A kérdező kommentje:

ha ennek ellenére is beszaggat a játék nem shutter lag hanem drop jelenség van akkor akinek nincs 8gb-nál több ramja az kapcsolja ki az nvidia shadow playt meghálálja. most fix 60 fps-em van úgy, hogy az advenced graphics-hoz nem nyúltam. msaa x2+ nvidia physx reflection msaa x8 stb

alap benchmarknak ne hidjetek nagyon in-game jobb beállogatni a sok restart ellenére is

2017. jan. 28. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!