Europa Universalis 4-ben csak én érzem úgy hogy csal a gép?
Figyelt kérdés
Tök jó amikor Ausztria ellen háborúba megyek mert 1000+ dukátnyi állami adósságuk van a franciákkal ellen való háborúzás eredményeként és szétverem a 14 egységből álló seregüket erre oda terem valahonnan egy 50 ezres sereg. Most akkor csal a játék vagy valamit én néztem félre?2017. jan. 20. 22:30
1/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül csal. Ha van egy másik serege, pl a másik határánál, akkor könnyen lehet, hogy csak átvezényli.
Mert ha pl hadakozott a francokkal, és vége lett a háborúnak, anélkül, hogy maga a sereg odaveszett volna, attól az bevethető marad egy másik csetepatéra. És mivel a francok az ellenkező irányban vannak (Magyarországgal vagy gondolom) ezért te azokat az egységeit nem látod, persze ha jók az emlékeim, rég toltam azzal a játékkal.
2/7 A kérdező kommentje:
Meglehet de épp a a háború vége volt nekik a franciákkal szemben és csúnyán kivéreztek nekem is azt írta hogy már low-on van az energiájuk erre megjelent a semmiből egy 50 ezres sereg és felment high-ra. Zsoldosokra kizárt hogy volt pénzük mert mint ahogy a kérdésben is említettem kemény adósságban voltak.
2017. jan. 21. 12:45
3/7 anonim válasza:
Akkor lehet hogy valami szövetségesük volt, hasonló felségjelekkel. Bár 50K-s sereget nem tudom ki tudna kiállítani, max a nagyobb országok. Nézd meg kik az osztrákok haverjai. Húzd le a német-római birodalom kis vacak városállamait, azt lehet megtalálod a választ. Nem hinném hogy csalna, vagy tudna csalni a játék e téren.
4/7 A kérdező kommentje:
Teljesen biztos vagyok benne hogy az egy Osztrák zászlós sereg volt. Csak kisebb szövetségeseik voltak, vagyis ott volt Bohémia de őket a lengyelek szétkapták még a háború előtt és az ő zászlajuk kicsit se hasonlít az osztrákra.
2017. jan. 21. 18:16
5/7 A kérdező kommentje:
Viszont utólag kiderült hogy bekapcsolva hagytam a "lucky nations" beállítást, lehet hogy az kavart be. De azzal se hinném hogy ilyen gyorsan összeraktak egy 50 ezres sereget, valamint annyi zsoldost nem lehet toborozni ha jól tudom.
2017. jan. 21. 18:18
6/7 anonim válasza:
Nekem régebbi verzióban 'Lucky Nations' funkció nélkül is ez volt. Újnál már nem.
7/7 anonim válasza:
Nehézségi szinttől függően csal a játék. Very Hardon pl. ott szívat minden, ahol csak tud. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!