Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mass effect Ashel/Kaiden románc?

Mass effect Ashel/Kaiden románc?

Figyelt kérdés
Mindig sikerül románcot alakítani liarával ha férfi ha nő karakterem van de Asht vagy Kaident nem sikerül sose mert egy idő után nem lehet vele beszélgetni mert csak azt válaszolja hogy a hajón mindenkire számíthatok.Van valami köze a kapcsolatokhoz a renegát/példakép pontokhoz?
2017. jan. 17. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Ashleyvel csak férfi, míg Kaidannel csak női karakterrel románcot kialakítani.
2017. jan. 17. 18:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt tudom de értelmezd már a kérdést! Férfi karakterel akarom felszedni asht de nem tudom sehogy mert egy idő után nem lehet vele beszélgetni semmiről!
2017. jan. 17. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:

nincs köze a pontokhoz, nekem mindig könnyedén sikerül

ha tovább haladsz a sztoriba akkor sem történik semmi?

mert van egy rész amikor mindig csak ugyanazt mondja, de aztán összejönnek ha tovább csinálom a küldiket.

persze attól is függ hogy miket "mondtál" neki.

2017. jan. 26. 20:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha még aktuális: Nekem női karakterrel Kaidannal volt egyszer egy végigjátszásom. A lényeg, hogy alapvetően paragon válaszokat kellett adnom nagyjából minden kérdésére: tehát támogatni, ha lehetőség adódott, flörtölni. Ahol lehetett, kérdezgetni a múltjáról, milyen volt az élete a Normandy előtt. Mikor Liara fedélzetre kerül, volt egy jelenet, mikor Kaidan féltékeny lett, és rákérdezett a dologra, ekkor biztosítani kellett arról, hogy csak munkakapcsolat van Liara és Shepard között. A következő beszélgetésben Liara is bevallja az érzéseit, de megjegyzi, hogy azzal tisztában van, hogy "Alenko hadnagy és Shepard között már van valamilyen kapcsolat". Ekkor meg kell jegyezni, hogy legyenek inkább barátok, ezzel a Liara románc elvágva. Virmire-ön értelemszerűen azt kell megmenteni, akivel szeretnéd összehozni a főszereplőt, és ha minden igaz, mikor készültök Ilosra, először beszélgetni megy oda, majd meglátogatja Shepard-öt a kabinjában.

Ashnél annyi eltérés talán lehet, hogy ő némileg... nem is rasszista, hanem xenofób? Tehát nála lehet, hogy nem mindig a paragon válasz a nyerő. De az én egyik FemShep-emmel nagyon jó barátok lettek állandó paragon válaszok mellett, tehát lehet, hogy a románc is működik.

2018. nov. 4. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!