Mass Effect románc?
Hello!
Női Shepardnak ki a legideálisabb románc? Lányok kizárva.
Garrus, Thane vagy Javik?
Köszi a választ.
Üdv!
Én Garrust fogom választani majd ha oda érek. Nekem ő a legszimpatikusabb :)
Javik meg csak a Mass Effect 3 DLC-ben lehet...
Csak a Citadel DLC-bn lehet vele egy egyéjszakás kalandod..
Amúgy Garrus a legjobb, de Thane is nagyon emotional, csak ugye mivel meghal, ezért...
Én a Kaiden románcot is szeretem, de tényleg Garrus-szal fel sem érhet.
A sok Garrus után én idepofátlankodok egy Thane-nel (bár szerintem sok múlik azon, hogy mivel akarod zárni a sztorit). Ha vevő vagy a drámára, akkor egyértelműen Thane, mert messze a legdepresszívebb szerelmi szál, de cserébe nagyon szép, és nagyon érzelmes. Garrus sokkal vidámabb, bájosabb, humorosabb, én vele azért nem bírtam végigvinni soha, mert a harmadik részben beleszeret Taliba, ha közte és Shepard között nincs semmi, és elképesztően aranyosak együtt.
Javik csak a Citadel DLC-ben opció (és inkább egyéjszakás kaland, mint tényleges románc), de alapvetően a közös jeleneteiket bírom Sheparddel, ki tud alakulni köztük elég mély kapcsolat. (Személy szerint azon a véleményen vagyok, hogy Javik Liarával lenne nagyon jó páros, de annyi legénységtagok közti szerelmi szálat vittek be a Mass Effect 3-ba (EDI/Joker, Garrus/Tali, Citadel DLC: James Vega/Ashley, sőt, még Zaeed is próbálkozik Samaránál, bár nem sok sikerrel), hogy sok is lett volna még ezt is beilleszteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!