Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dead Space 3 játékban hogyan...

Dead Space 3 játékban hogyan lehet beállítani az N7 armort?

Figyelt kérdés
Megvan eredetiben a Dead Space 3 és a Mass Effecr 3 is de amikor a DS3 játékban elérem azt a gépet ahol armort lehet változtatni és fejleszteni akkor nem tudom kiválasztani az N7 armort! Mi lehet a gond? Mert igaz ami igaz megvan eredetiben mind a két játék de az ME3 játékot nem vittem végig! Talán ez lehet a gond?

2016. júl. 31. 06:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Én sem vittem végig a ME3-at (pontosabban, végigvittem, csak nem PC-n), de már a legelső boltban fel tudtam szerelni az N7 páncélt. Nézd meg, a Dokumentumok-> Bioware mappában, hogy van-e ME3 mentésed!
2016. júl. 31. 10:21
 2/4 A kérdező kommentje:
mentésem nincs mert kb 1 éve már hogy nem játszottam vele és azóta a gépet is újratelepítettem! Akkor most újra fel kell telepíteni a játékot?
2016. júl. 31. 12:06
 3/4 anonim ***** válasza:
legalább 1 mentés nem ártana, mert azt látja a dead space 3.
2016. júl. 31. 12:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Reménykedtem benne hogy elég ha bent van a könyvtárban de ezek szerint nem akkor felrakom azt is köszi még egyszer a segítséget! :)
2016. júl. 31. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!