Fritz János kérdése:
Van nekem egy Gtx 660 Twinn froozer kártyám, az a gondom velle hogy játékok allat képes 55fokra fell melegedni pedig a ház telivan ventilátorokal okoz hat ez majd problémát vagy miért lehet ez?
Figyelt kérdés
2017. jan. 14. 07:45
1/6 anonim válasza:
Ez lehet azért mert már régi esetleg ,vagy poros.A legrosszabb esetben tönkre megy.De az is lehet ,hogy kigyullad.
2/6 anonim válasza:
55 Fok az még elég hideg is, R9 270em terhelés alatt 70 körül van.
3/6 A kérdező kommentje:
Szervizben tisztitatam szoval nem lehet remélem poros amit nem értek hogy amedig nem kezdek el játszani intenziven adig be se kapcsol a második ventilátor rajta az lehet bekéne valahol kapcsolnom ?
2017. jan. 14. 08:18
4/6 anonim válasza:
55 fok az teljesen oké játék közben.
5/6 anonim válasza:
A masodik ventilator csak terheles alatt kapcsol be, ez igy lett kitalalva ne aggodj.
55 fok meg nem veszes, nekem ugyanez a kartya csak nyaron eri el az 58 fokot, ugy hogy meg egy ventilator sincs a hazban. Bar en nem jatszom mediumnal nagyobb beallitason.
6/6 anonim válasza:
55°C kifejezetten hűvös. 80°C fölött érdemes már elgondolkodni, hogy valami nincs rendjén egy komolyabb nemreferencia hűtésű kártyánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!