Miért kezd el nagyon durván melegedni a laptopom?
Figyelt kérdés
hp 250 g4 (i3cpu, 2gb vga, 4gb ram) laptopm van néha néha wowozok és ennyi. semmi probléma nem volt eddig de amelyik szerveren játszok oda most került fel az új kiegészitő a wownak gondolom nagyobb is a gépigény mint az előző kiegnek. na a lényeg h eddig amikor wowoztam semmi baj nem volt mostanában már az uj kiegészitővel ahogy elkezdek játszani hallom h ezerrel pörög a ventilátor és érzem, hogy melegszik rendesen a gép. mi az oka ennek?
bocsi a helyesírási hibákért telefonról írtam :D
2017. jan. 9. 19:05
1/5 anonim válasza:
A WoW elég processzor igényes játék. Amennyire nem eszi a GPU-t az elavult grafikai motorja miatt (mielőtt belém kötnek, tudom, hogy 4K-n felcseszel mindent, akkor megizzasztja a GPU-t). Az mondjuk érdekelne a 2db VGA mit takar :D Nade minden esetre valami programmal, pl az MSI Afterburnellel megnézném, hogy mennyire használja a CPU-t és a GPU-t a játék és akkor, ha látnám a 100% feliratot felvillanni, már tudnám is miért melegszik a gép :)
2/5 A kérdező kommentje:
AMD Radeon R5 M330 2GB a vga-m, mit tudok tenni akkor ellene hogy ne izzon a laptop?:D
2017. jan. 9. 19:32
3/5 anonim válasza:
Vedd lejjebb a WoW részletességét, vagy vegyél alá egy laptop tálcát, amin van hűtés. Ha nem ér el a hőfok kritikus szintet, akkor meg had melegedjen. Azért ezeket a laptopokat úgy alakították ki, hogy bírják a strapát és a hőt. Az is lehet, hogy a ventilátor ami felpörög tiszta por. Érdemes lehet a hátulját lecsavarozni és a kis ventit sütített levegővel megtisztítani.
4/5 A kérdező kommentje:
új a laptop 2hónapos kb. de eg laptophűtőt beszerzek akkor :D
2017. jan. 9. 19:51
5/5 anonim válasza:
Azért ez nem egy gamer laptop lássuk be :D Ezért is melegszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!