Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Játékok erre a gépigényre?

Játékok erre a gépigényre?

Figyelt kérdés
Kezdő játékos vagyok vettem egy belépő szintű gamer pc-t.A konfigom:intel core i3 2×3.95Ghz,gtx 670,16gb ddr4 ram.Amivel eddig játszottam:forza horizon 3,gta 5,euro truck 2,doom 2016,battlefield 1,kéne még játék,mert ezeket meguntam,de nem nagyon ismerek játékokat,légyszi írjatok egy párat,ami jó és a gépem is viszi.A válaszokat köszönöm.

2017. jan. 11. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha a GTA V-öt és a Forza Horizon 3-at is meguntad, akkor semmilyen játékot nem tudok neked ajánlani.
2017. jan. 11. 13:00
 2/5 Amarok Tonrar ***** válasza:
Most akkor vettél ilyet, vagy ilyet szeretnél (igény)?
2017. jan. 11. 13:07
 3/5 A kérdező kommentje:
#2 vettem ilyet,de nem tudok jó játékokat,mert ami van azt meguntam.
2017. jan. 11. 13:25
 4/5 Amarok Tonrar ***** válasza:
Akkor ez nem gépigény, mert van géped, nincs igényed rá. A régebbi, akkoriban híres címek közül válogass. Az elmúlt években csak néhány említésre méltó cím van, ha válogatós vagy. Bár jó lenne tudni, hogy egyáltalán milyen kategória érdekel. Eddig az derült ki, hogy vezetni és lőni szeretsz.
2017. jan. 11. 14:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Az autósok a kedvenceim,eddig egy játék volt amit sose untam meg az is a need for speed underground 2 volt,de sajnos azt a mostani gép már nem viszi.
2017. jan. 11. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!