Erre a gépigényre nelyik third person vagy fps játékok mennek? Pl assassin s creed vagy nemtudom
Cpu:CPU Type DualCore Intel Core i3 350M, 2266 MHz
4 gb ramm
64 bit
gpu:Video Adapter Intel Auburndale/Arrandale Processor - Integrated Graphics Controller
"Az utolsó kommentelő egy igazi iq harcos. Aranyom ezen ment az Assassin s creed 3 szóval mielőtt marhaságokat írnál "
mennyivel 10-15 fps-el ? Neked az játszható ? hol élsz te. Örülj neki hogy válaszoltam rendesen !! Tudtommal a másik hozzá szólásomban sem volt semmi rossz indulatú szöveg. Ez a proci ős régi a benne lévő igp holt gyenge nem játékra lett ki találva. Ennél jóval erősebb intel hd gfrafikus vezérlővel sem mennek jól akár a 2012 es játékok . Mit gondoltál majd a far cry 3 -at fogod rajta játszani akadás mentesen ? 2-3 fps-el ha futna rajta te i
"Az utolsó kommentelő egy igazi iq harcos. Aranyom ezen ment az Assassin s creed 3 szóval mielőtt marhaságokat írnál "
mennyivel 10-15 fps-el ? Neked az játszható ? hol élsz te. Örülj neki hogy válaszoltam rendesen !! Tudtommal a másik hozzá szólásomban sem volt semmi rossz indulatú szöveg. Ez a proci ős régi a benne lévő igp holt gyenge nem játékra lett ki találva. Ennél jóval erősebb intel hd gfrafikus vezérlővel sem mennek jól akár a 2012 es játékok . Mit gondoltál majd a far cry 3 -at fogod rajta játszani akadás mentesen ? 2-3 fps-el ha futna rajta te iq betyár. Mivel ide tetted fel a kérdést egyértelműen nem ismered a saját laptopod korlátait így nem értesz hozzá. Le írtam neked 3 játékot erre fel vagy háborodva .. hát menny a sunyiba akkor !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!