Amit a sony vegassal lementettem videót áttársítottam vlc fáljba (azthittem hogy így letudom játszani) és most nemtudom hogyan társítsam vissza, ötletek?
Én már az egyik tegnapi kérdésnél is furcsállottam, hogy „Nem tömörített fájlként menti a gépre, hanem acrobat readerként.”, de ott még jó eséllyel lehetett tippelni, hogy a PDF formátumról van szó. De ez: „áttársítottam vlc fáljba” már arról tanúskodik, hogy a végítélet heveny formában sújtott le a józan észre.
Amennyire rekonstruálni tudom a történteket, talán a projektfájlt társítottad -- csak abból gondolom, hogy a VLC azért igen sok mindent lejátszik, viszont a projektfájl köztudomásúlag nem videó, így nem lenne meglepő, ha azzal speciel mégis szégyent vallana. Meg aztán renderelésről egy kukkot sem szóltál, ami legalábbis gyanús egy videószerkesztő esetében. Feltételezem, hogy magához a Vegashoz kéne visszatársítanod a fájlt, ha azt akarod, hogy neki megfelelő programot indítson el, egyébként a Vegasból nyilván amúgy is meg tudod nyitni. Ha tényleg ez a probléma, előbb rendereld le valamelyik megszokott videóformátumba, akkor a VLC magától is lejátssza, mindenféle extra társítgatás nélkül.
A Vezérlőpultban vagy Gépházban vagy akármiben pedig a Mappa beállításainak „Ismert fájltípusok elrejtése” pontjából meg sürgősen vedd ki a pipát, mert ez nem élet, hogy fogalmad sincs, mi van a gépeden, és mit csinálsz vele. Az se árt, ha nem csak úgy kiagyalod, hanem inkább megtanulod, hogyan működik a drága szerkesztőprogramod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!