Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends - Rangsorolt...

League of Legends - Rangsorolt ez meg mi?

Figyelt kérdés
2 napja majdnem minden meccset elveszitek 20 bol 18 vereség egyszerűen minden ismétlem MINDEN meccsen MINDEN vonal kikap nálunk kivétel nélkül én amit tudok csinálni csinálom 3/3 ba tartom a topot szinte 2v1ezek a csapatom meg feedel kikap egyetlen értelmes ember nincs a cssapataomba akinek legalább semleges stattja lenne 2 nap alatt gold 3 80lpről visszaestem gold5 be ugy hogy gold 4ben 0lpről rögtön visszadobott op gg szerinte amikor 2 napja néztem gold 1 es mmr-em volt most silver 3. Valaki elmondaná hogy ez meg mi?

2017. jan. 7. 21:27
 1/6 anonim ***** válasza:

"Flex rendszer" :D

Ez ilyen bicikli sajnos.

2017. jan. 7. 21:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt úgy hívják, hogy "idiotizmus". Vesztesz, tiltelsz és utána még többet játszol... A 3.után meg kellett volna állni, hogy oké akkor majd viszlát holnap.
2017. jan. 7. 22:22
 3/6 sándorjános ***** válasza:

Egy nagyon bölcs játékos egyszer azt mondta: "Soha senkinek se a hibája ha vesztek, csak az enyém."

A vereség is csak akkor történik meg ha eldöntötted, hogy játszani akarsz.

Ebbe gondolj bele, mert akinek ilyen fegyelme van a saját hibái szűréséhez az nem ér rá a tökfejekre hagyatkozni, vagy rajtuk számonkérni, ha a terve nem működött. Az is terv és döntés, hogy az ember milyen állapotban ül le játszani, nem ideges-e, nem részeg-e, át van-e melegedve a keze, vagy majd megfagy mint pár fagally.

Egyébként amig én nem jutottam ki silverből mindig mindent pingeltem a többieknek. Hogy kit üssenek, ki húzzon haza 123 hp-val inkább (Még harc közben is akár), hol láttam a térképen az ellenséget, ss-t stb. + nézni kell a térképet 2-5 másodpercenként mert komolyan életet ment.

2017. jan. 8. 01:29
 4/6 anonim ***** válasza:
hát ha ilyen sokat veszítessz, akkor tuti, hogy te is bézázol valamennyire... linkeld az opgg profilodat, megnézem, hogy jó-e a buildod, summoner spellek, stb...
2017. jan. 8. 15:30
 5/6 anonim ***** válasza:
bénázol*
2017. jan. 8. 15:30
 6/6 A kérdező kommentje:
2017. jan. 8. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!