Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek milyen lett a...

Szerintetek milyen lett a Watch_Dogs 2?

Figyelt kérdés

Tudom, sok ilyen kérdés volt már, el is olvastam őket.

Én konkrétan azok véleményére lennék kíváncsi, akinek TETSZETT az első rész.

Nekem a WD2 videók alapján egy ökörségnek tűnik. Szeretném megvenni idővel egy komolyabb leárazáskor, mert nagyon szerettem az elsőt, de akárhányszor belenézek egy Watch Dogs 2 videóba, vagy azt látom hogy majdnem ugyanaz mint az első rész csak színesebb meg befogadhatóbb, vagy azt hogy a vézna swag gyerek szétdarál mindenkit és rohangál. A lopakodás nem is tűnik rossznak, csak kár hogy a Ubisoft ezt a rendszert immáron 7. éve használja, és gyakorlatilag csak a kütyük változnak az évek során.

2017. jan. 2. 15:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a WD2 is jó lett, bár az első rész története jobban tetszett (3. végigjátszáskor is élveztem). Viszont grafikailag WD2. Illetve több lehetőség van a 2-ben. De ez csak az én véleményem :)
2017. jan. 2. 15:37
 2/2 anonim ***** válasza:
A szereplők visszataszítóak, de maga a játék sokkal jobb, sokrétűbb, színesebb.
2017. jan. 2. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!