Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért fogok ki mindig ilyeneke...

Miért fogok ki mindig ilyeneket a LOL-ban?

Figyelt kérdés

bronz 5-ös vagyok (tavaly silver 1-ben végeztem), és az utóbbi időben mindig veszítek.

Supportként Braummal és Namival megyek, de nem elég. Figyelek mindig mindenre, pingelek, de semmi. Nem kommunikálnak a csapattársaim....

Ha adc-vel megyek (Tristana), akkor meg hiába vagyok 12/2/10-ben a topos pantheonom 1/12/0-ban van, és bukjuk.

Én igyekszek nem feedelni, és flamelni, de már borzasztóan zavar, hogy tökmind1 hogy megyek valaki mindig elrontja a játékomat.

2016. dec. 26. 18:17
 1/3 anonim ***** válasza:

bronzból durva mid-del meg jungle-lal lehet kiszabadulni, néha tankosabb top lane, de adc kizárt (nem védenek be, elsőként leszel lemészárolva), support értelmetlen, mert hiába csinálod jól, az adc vagy béna lesz, vagy nem tudod egyedül bevédeni és kikapják.

Sajnos az a fájdalmas igazság, hogy bronzba olyanokat kell vinni, ami 1v5-ben darálja az ellenséget, mint full tank garen, darius, katarina, mostani camille, fiora, esetleg jax.

Nem nagyon van más opció, mert nehéz normális társakat találni, és persze sose az adott játékos hibája, hanem jungler, mid laner, stb.

2016. dec. 26. 18:34
 2/3 anonim ***** válasza:

50 millió ember játssza, elég nagy a valószínűsége, hogy béna 12 éves oroszokkal hoz össze a sorsolás.

Én pont ezért hagytam fel a csapatalapú kompetitív játékokkal: hiába teszek beléjük rengeteg időt, ha újra meg újra fogalmatlan idiótákkal sorsol össze a rendszer.

2016. dec. 26. 18:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Ugyan ez a másik oldalon is van. Sőt még több is, mert náltok 4idióta lehet, az enemyben pedig 5.

Fura, hogy ezeknél a kérdéseknél mindig azokat a meccseket emlegetik mikor jól, ment nekik de kikapnak, de azt nem amit megnyerhettek volna de nem voltak képesek.

Amúgy nem 1x másztam ki b5-ből és a felsorolt karaktereket egyáltalán nem használtam. Pedig az utolsó nem rég történt. Season záráskor mikor bejött a flex.

2016. dec. 26. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!