Valaki még nosztalgiázna Muonlinen? : )
Figyelt kérdés
Még 3.-ban kezdtem a játékot, 2007-ben, és annyira hiányolom azokat a CS-ket, chaos castlekat, Pk-zásokat, és a szoros kis klánközösségeket, de a magyar Mu-szerverek kihaló félben vannak, Utopia nagyon régi szerver, és kicsit már elunt, a többi szerver meg teljesen kihalt köszönhetően az Adminoknak, fórum tele van olyanokkal akik játszanának ha lenne hol.
Ha játszottatok a Mu-n, és vannak szép emlékeitek, vagy bárm a játékkal kapcsolatban szívesen olvasnám!
2016. dec. 25. 21:34
1/3 anonim válasza:
Hali!:D Én még mindig tolom, s5 utopián. Bár adminok nincsenek, nincs prémium stb... De van még pár normális ember akikkel jól el lehet dumálgatni :D Mondjuk most 14:00 óta nem indul a játék és a weboldal se jó, lehet visszatért Zeusz és újra lesznek adminok, és lesz prémium, ki tudja :D Ha gondolod majd gyere te is :) Van egy jó klán ahova biztos jöhetnél:)
2/3 anonim válasza:
s8muonline-on vannak még akik játszanak,mint privát szerver,ami egyenlőre stabilnak tűnik,és az alap magyar mun-egyedül igen,utópián játszanak,de régi arcokat sokat ott se találsz már.
3/3 A kérdező kommentje:
s8muonlinenak nekifogtam, kitoltam egy RF-t, egyetlen problémám hogy az az 1-szál MM nagyon flegma..
De király szerver amúgy, csak rengeteg kisebb bug van benne.
2017. márc. 3. 05:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!