Munchkin túl nehéz?
Mi ugy jatszuk, hogy a korod vegen kell 5 lapnak lenni a kezedben kivetel ha torpe vagy akkor lehet 6 is. Szabalyban is igy van ugy emlekszem.
A kör faziasai:
1. Az ajto berugasa( ha szorny akkor harcolni kell. Ha legyozod megkapod az erte jaro szintet, kincset. Ha atok akkor az rad szall. Ha barmi mast huzol akkor marad a kezedben.
2. Bajkereses: ha NEM szirnyet huztal amikor berugtad az ajtot( 1. Kartya) akkor lehetoseged van ,hogy a kezedben tartott szirnyek kozul kijatssz egyet es megkuzdj vele. Erdemes olyat letenni amit le is tudsz gyozni.
3. Szoba kifosztasa: ha nem raksz le magad elle szornyet akkor huzol meg egy lapot vagyis kifosztod az ures szobat es megtartod a lapot a kezedben.
4. Alamizsna: a korod vegen 5 lap lehet nalad kiv ha torpe vagy akkor 6. Ha tobb van nalad akkor jatssz ki amit lehet vagy a legkisebb szintu jatekos vagy jatekosoknak kell oda adnod a folosleges lapot vagy lapokat. Te dontod el kinek mit es hanyat.
Minden a szabalyban le van irva egyebkent. Erdemes tobbszor elolvasni.
Egyébként nekem is van egy bontatlan Munchkin játékkészletem, de eldöntöttem, hogy majd akkor bontom ki, ha olyannal találkozok, aki érti a szabályokat és játszotta már a játékot.
Aki magára ismer, ezennel érezze magát meghívva Rákospalotán egy társasjátékos összejövetelre, amin a Munchkin játékvezetője is lehet, plusz választhat/hozhat olyant amit választ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!