Szerintem nehéz, és nekem nagy csalódás volt. A mai eszemmel inkább egy jó könyvet vagy ruhát kérnék.
2016. dec. 11. 16:23
2/8 anonim válasza:
Legfeljebb akkor, ha még soha nem játszottál ilyen játékkal.
2016. dec. 11. 16:26
3/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem nehéz, az egyik legkönnyebb játék amivel valaha játszottam:D Ettől még én imádom, szerintem nagyon élvezhető játék így is, csak nem a "túlélésben" van a kihívás , főleg egy bizonyos szint után:) Meg nekem mondjuk kihívás nélkül is lehet élvezhető egy játék, magamnak állítok fel célokat és azokat teljesítem, ezek meg a skyrimben sokszor inkább kitartást igényelnek meg időt, nem ügyességet.
De tényleg kell egy kis idő mire belerázódsz, főleg ha még sose játszottál rpg jellegű játékokkal.
2016. dec. 11. 16:33
4/8 Amarok Tonrar válasza:
Kifejezetten könnyű és egyszerű. Mondom ezt én, aki utálja a kihívást a játékokban.
2016. dec. 11. 16:35
5/8 anonim válasza:
Nehéz? Hát ezt most hallom első alkalommal. Inkább túl könnyűnek mondanám, fel kellett tennem a nehézségi szintet, mert már kezdett unalmasan könnyű lenni.
Persze ha életedben nem játszottál még PCs játékokkal, akkor lehet nehéz. De akkor is csak azért, mert az egész még ismeretlen.
2016. dec. 11. 16:45
6/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Talán, ha full nulla tájékozódással első végigjátszásnál ész nélkül nekirohansz valami komolyabb questnek vagy ellenfélnek, akkor kicsit meg tud szivatni, de én sokkal többször öltem meg magam sziklaszirtről leugorva, mint ellenfél engem.
2016. dec. 11. 16:52
7/8 anonim válasza:
Az egyik legegyszerűbb RPG, ennél csak nehezebbek vannak. Van hozzá magyarítás, töltsd le és rakd fel hozzá, hátha úgy könnyebb.
2016. dec. 11. 17:07
8/8 EZEZ válasza:
Ehhez annyit tudok hozzafuzni h kb legkonnyebb beallitassal egy kardfogu.tigris.vag egy fagytroll jobban odabasz mint egy sarkany xd
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!