Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Witcher 3-ban mit rontok el...

Witcher 3-ban mit rontok el Gwynt-be hogy soha nem tudok nyerni?

Figyelt kérdés
Elolvastam hogy ami a lényege, meg olvasgattam tippek trükkök után, de egyszerűen esélyem sincs egyik ellen se. Nem tudom az ellenfelet megfogni semmivel, neki viszont mindig van olyan lapja hogy megszívasson. Ha 3 körből 1-et nagy nehezen kiszenvedek hogy nyerjek, ott már tuti el kellett dobáljam hozzá minden jó lapomat, úgy hogy a következő körbe már esélyem se legyen. Az ellenfél még persze mindig teli van izmos lapokkal. Mit tegyek hogy le tudjam győzni a gépet?
2016. dec. 24. 22:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Az se mindegy kik ellen és hol játszol. A prológusban lévő településen, ahol a Gwynt tutorial is van, ott bőven egyszerűbb, de pl a császári udvarban lévő fazont csak jóval később lehet leverni, ahogy a Gwynt küldetésben szereplők sem gyengék.. Szóval a kezdőhelyszín mindenképp Fehérgyümölcsös meg Velen

Tegyél ki két izmos lapot az első körben, aztán húzd az időt (pl visszaveszed álcával az egyiket és újra kirakod... ez később a kémek miatt nem praktikus, mert az álcával a kémeket is fel lehet venni, de az elején okés... vagy használj időjárást).. szóval hagyd, hogy kirakjon jó pár lapot, aztán passzold akört. A második kört így muszáj megnyerned, hogy ne veszíts, úgyhogy kövess el mindent. Ha minden igaz, lapelőnyben leszel, szóval ha nyersz, elég egyetlen pontot érő lap, hogy harmadik kört vidd.

Meg hát logikázz. Én az első kört szinte soha nem nyertem meg, csak ha jó volt a lapjárás, de általában mindig három körösre húzom a játékot. Egyszerűen jobban elaprózódik így a pakli, a harmadik körben meg már úgyis mindent le kell tenni... akkor pl a hőslapokkal kezd, azokat nem lehet se felperzselni, se időjárásni, viszont sok pontot érnek

2017. febr. 9. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!